Boek/ DVD

 

< vorig boek
05 maart 2012

MealGuru - Jouw weekmenu

Door: EMP company

Wie vindt het niet lastig om dag in dag uit weer te bedenken wat je moet eten. En dan wil je ook nog dat het gezond en gevarieerd is. MealGuru - een app voor de iPad -  maakt gevarieerd, gezond en lekker eten gemakkelijk. MealGuru geeft antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ en houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en een gezonde variatie. Geen bietjes, regelmatig vegetarisch, dol op pasta? Het is allemaal in te stellen. Rekening houdend met die gegevens doet MealGuru je een voorstel voor de hele week en de week die daarop volgt. De app geeft de bereiding weer in eenvoudige stappen, met een mooie foto van het gerecht en een handige boodschappenlijst die je met een druk op de knop naar je mailbox stuurt. En je eigen recepten kun je eenvoudig toevoegen.

De weekmenu’s putten uit 300 recepten voor de dagelijkse maaltijd, variërend van pastagerechten en zomerse salades tot maaltijdsoepen en wokschotels. De recepten zijn stuk voor stuk gezond, eenvoudig te bereiden en erg lekker. Ze zijn namelijk gemaakt door Scriptum communicatie over voeding, de uitgever van PuurGezond! Eigenlijk mag het niet: een recensie schrijven van iets, waaraan je zelf hebt meegewerkt… Dus neem deze recensie met een korreltje zout of nog beter: laat weten wat jij ervan vindt door de app te beoordelen in de App Store!

Een Engelstalige versie van MealGuru is in het voorjaar van 2011 al in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Sindsdien staat deze hoog in de Amerikaanse top 100 in de rubriek Health & Fitness. De app wordt goed gewaardeerd met vooral 5 sterren-reviews. MealGuru is ontwikkeld door EMP company, een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van applicaties die het leven gemakkelijker en gezonder kunnen maken. Meer informatie en een demofilmpje zijn te vinden op de website van MealGuru

MealGuru kost € 4,99 in de App store. Er is ook een gratis uitprobeerversie met 35 recepten en beperkte functionaliteit.


blog comments powered by Disqus
 
 
 
 

 

Recente reacties

 
 
 

 

Zoek binnen boeken/ dvd

Vul een zoekterm in.