Gebakken lekkerbekje met sla en aardappels

hoofdgerecht
4 personen

Ingrediƫnten

800 gram aardappels
100 gram bloem
200 ml melk
1 ei
4 eetlepels boter
4 wijtingfilet
400 gram gemengde sla
4 tomaten
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
honing
mosterd

Bereiden

  • De aardappels in 20 minuten gaar koken.
  • In een grote kom van bloem, ei, melk, zout en peper een glad beslag roeren.
  • In een koekenpan de boter verhitten.
  • De vis door het beslag halen en in 6 minuten aan beide kanten gaar en bruin bakken.
  • De sla in een slakom doen en de tomaat erover verdelen. Van olie, azijn en naar smaak honing, mosterd, zout en peper een dressing roeren. De dressing over de sla schenken.
  • Lekkerbek met aardappels en sla serveren.

Lekker met een remouladesaus.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met aardappelen