hoe maak je gadogado

Hoe maak je gado gado?

Gezond eten duur? Echt niet hoor. Dat bewijst bijvoorbeeld deze gado gado, een goedkoop en heel...

Lees meer
Linzensalade met geitenkaas

Linzensalade met geitenkaas

2 personen
bereidingstijd: 10 minuten

Lees meer
Kipsaté

Hoe maak je kipsaté?

Kant-en-klare kipsaté opwarmen in de magnetron? Ga liever zelf aan de slag. Lekkerder én je kunt er...

Lees meer
Mediterrane stamppot met verse spinazie en gorgonzola

Mediterrane stamppot met verse spinazie en gorgonzola

4 personen
bereidingstijd 35 minuten

Lees meer
Hoe maak je gekruid paneermeel?

No waste: hoe maak je gekruid paneermeel?

Kookboeken lezen is niet alleen leuk je leert er ook veel van. Zo leerde ik van Antonio Carluccio –...

Lees meer
Stamppot van spruitjes met olijven

Spruitjesstamppot met olijven

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Lees meer
Gluhwein

Hoe maak je gluhwein?

Je kent het van de wintersport en de kerstmarkten: gluhwein. Natuurlijk kun je het kant-en-klaar...

Lees meer
Crostini met avocado en ansjovis

Bruschetta met ansjovis

hapje
12 stuks
bereidingstijd: 15 minuten

Lees meer
Kerststol

Hoe maak je Kerststol?

Het is best veel werk, maar wel heel leuk werk. En met een zelfgebakken kerststol wordt het...

Lees meer
roerei met paprika en tomaat

Roerei met paprika, ui en tomaat (Chachouka)

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Lees meer
Homemade chicken Sweet and Sour

Hoe maak je kip Sweet & Sour?

Het is een veel verkochte variant in het pakjes en zakjesschap: chicken sweet & sour. Wist je dat je...

Lees meer
Boerenkoolsalade met rode kool, mango en sesam uit Vers van Donal Skehan
Hoe maak je crostini?

Hoe maak je crostini?

Crostini zijn eigenlijk niets anders dan toastjes, maar dan wel de enige echt lekkere. In vele...

Lees meer
Superselle wokschotel met groente en garnalen

Supersnelle oosterse wokschotel

4 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Lees meer
Hoe maak je pizzakruiden

Hoe maak je pizzakruiden?

Als je zelf pizza maakt, neem je natuurlijk geen genoegen met een kant-en-klaar potje pizzakruiden....

Lees meer
Lasagne van geroosterde zoete bietjes met geitenkaas

Lasagne van geroosterde zoete bietjes met geitenkaas

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten
oventijd: 65-95 minuten

Lees meer
Champignonsaus

Hoe maak je champignonsaus?

Een romige champignonsaus bij de varkenshaas, kan het klassieker? Toch is het gewoon erg lekker, ook...

Lees meer
Wintergranola met siaasappel en chocolade

Wintergranola met sinaasappel en chocolade

8-10 porties
bereidingstijd 30 minuten

Lees meer