Kruidenpannenkoekjes

Kruidenpannenkoekjes met tomatensalsa

lunchgerecht
4 personen
wachttijd: 30 minuten

Lees meer
Gegrilde courgette

Courgette en tomaat met geitenkaas

voor- of lunchgerecht
4 personen

Lees meer
Hoe maak je de echte kaassouffle?

Hoe maak je de echte kaassoufflé?

Bij een kaassoufflé denk je natuurlijk meteen aan het zonder-vlees-alternatief in de snackbar. Een echte kaassoufflé wint het echter op alle fronten van deze vette hap: smakelijk, bijzonder en erg leuk om te maken!

Lees meer
kaassoesjes

Kaassoesjes van boerenkaas

hapje
40 tot 50 stuks

Lees meer
Kruidentoast met avocado

Kruidentoast met avocado

1 persoon
bereidingstijd: 8-10 minuten

Lees meer
Mediterrane stamppot met verse spinazie en gorgonzola

Mediterrane stamppot met verse spinazie en gorgonzola

4 personen
bereidingstijd 35 minuten

Lees meer
Kaassaus

Video: hoe maak je kaassaus?

Over prei, witlof, bloemkool of door een pastagerecht… Kaassaus geeft je gerecht iets extra’s. Zeker als je het zelf maakt!

Het recept vind je hier

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die...

Lees meer
Fromage frais met mango en beschuitcrumble

Fromage frais met mango en beschuitcrumble

4 personen
bereidingstijd: 10 minuten

Lees meer
Zomerse couscoussalade

Zomerse couscoussalade

lunchgerecht
4 personen
bereidingstijd 35 minuten

Lees meer
Linzensalade met geitenkaas en ei

Linzensalade met geitenkaas en ei

4-6 personen

Lees meer
Bijenwasdoek

Bijenwasdoek voor je kaas

Handig als je minder verpakkingsmateriaal wilt gebruiken: een bijenwasdoek. Deze bijenwasdoek is gemaakt van 100% katoen, zuivere bijenwas en natuurlijke jojobaolie. Je kunt ‘m gebruiken voor het afdekken van kaas, groente, fruit, brood, enz. De warmte van je handen maakt dat hij er gemakkelijk...

Lees meer
Sandwich met walnotenpesto

Sandwich walnotenpesto

lunchgerecht
2 personen 
bereidingstijd: 10 minuten

Lees meer
Brood-boot

Brood-bootjes

Op deze vrolijke brood-bootjes kun je lekker variëren. De hoeveelheid beleg en wat je erop doet maakt voor het uiterlijk niets uit. Zodra je er een prikker met een zeil (een plakje kaas in driehoek gesneden) in steekt, is duidelijk dat het om een zeilbootje gaat. Tomaat, komkommer, een plakje ei,...

Lees meer
Hoe maak je kaassaus?

Hoe maak je kaassaus?

Lekker over bloemkool, witlof of prei. Maar kaassaus is ook een prima basis voor een heerlijke pastasaus, bijvoorbeeld met blokjes ham erdoor. Je kunt heel veel kant-en-klare kaassauzen kopen. In pakjes, zakjes, potjes en zelfs in het koelvak. Maar eigenlijk heb je dat niet nodig, want je maakt het...

Lees meer
gezonde lunch rode bietensalade

Rode bietensalade met spinazie en geitenkaas

lunch- of bijgerecht
4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Lees meer