Video: hoe maak je PuurGezonde guacamole?

Bekijk dit filmpje van PuurGezond en maak vandaag nog (heel eenvoudig) je eigen heerlijke guacamole. 
Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen!

Lees meer
gevulde aubergine met linze

Gevulde aubergine met linzen

4 personen
bereidingstijd 40 minuten

Lees meer
Hoe maak je pindasaus?

Hoe maak je pindasaus?

Pindasaus uit een potje? Nooit meer als je deze hebt gemaakt.
Lekker bij de BBQ

Lees meer
Hoe maak je aardbeiensaus

Hoe maak je aardbeiensaus?

De Hollandse zomerkoninkjes zijn al weer volop te koop! Heerlijk zoet smaken ze. Perfect om een lekkere aardbeiensaus van te maken voor over ijs of voor door de yoghurt of kwark. En veel lekkerder dan een saus uit een flesje.

Lees meer
Hoe maak je ravigotesaus?

Hoe maak je ravigottesaus?

Te koop in een flesje, maar deze saus maak je ook gemakkelijk zelf. Heel lekker bij gebakken vis natuurlijk. Probeer het ook eens als smaakmaker van rauwkostsalades!

Lees meer
Hollandaisesaus

Video: hoe maak je Hollandaisesaus?

Ben jij ook zo dol op asperges? Eet ze eens met Hollandaisesaus in plaats van met gesmolten boter. Lekker zacht en romig. De saus lijkt lastig te maken, maar dat valt reuze mee! Deze video loodst je er zo doorheen.
Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de...

Lees meer
Knoflooksaus

Video: hoe maak je knoflooksaus?

Knoflooksaus schijnt de meest gegeten saus te zijn. Bij de barbecue natuurlijk, maar ook bij allerlei andere gerechten. Zelf maken is een fluitje van een cent.

Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de...

Lees meer
Champignonsaus

Hoe maak je champignonsaus?

Een romige champignonsaus bij de varkenshaas, kan het klassieker? Toch is het gewoon erg lekker, ook bij de pasta. Probeer dit recept ook eens met andere paddenstoelen, ze zijn nu volop te koop!

Lees meer
Hoe maak je pittige groene pepersaus?

Hoe maak je pittige groene pepersaus?

Je kent het vast: Tabasco, dat kleine flesje pepersaus in een rode en groene variant.  De “groene hot sauce” is heel eenvoudig zelf te maken. Zeker met dit recept uit het boek “Sauzen en smaakmakers” van de Deense foodstylist Caroline Dafgård-Widnersson.

Lees meer
Kaassaus

Video: hoe maak je kaassaus?

Over prei, witlof, bloemkool of door een pastagerecht… Kaassaus geeft je gerecht iets extra’s. Zeker als je het zelf maakt!

Het recept vind je hier

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die...

Lees meer
Mayonaise

Video: hoe maak je mayonaise?

Zelfgemaakte mayonaise is onovertroffen lekker. Maar je moet er wel wat handigheid in krijgen. Gewoon vaak oefenen! Het recept vind je hier. 

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen!

Lees meer
Kerriesaus

Hoe maak je kerriesaus?

Omdat ik in de schappen van de supermarkt zoveel verschillende merken kant-en-klare kerriesaus zie staan, denk ik dat er ontzettend vaak kerriesaus wordt gegeten. Op zich logisch want met een smaakvolle kerriesaus kun je echt alle kanten op. Gevuld met kip, vis, vlees of zelfs ei. Maar de lekkerste...

Lees meer
dire in de pan van zalm met kruidige tomatensaus

Drie-in-de-pan van zalm met kruidige tomatensaus

2 personen
bereidingstijd: 20 minuten

Lees meer
Video: hoe maak je pesto?

Video: hoe maak je pesto?

Zelf je pesto maken is hartstikke gemakkelijk. En veel ingrediënten heb je er niet voor nodig.
Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen!

Lees meer
Hoe maak je hollandaise-saus?

Hoe maak je hollandaise-saus?

Ja hoor ze zijn er weer: asperges! Door het koude weer van de afgelopen tijd komt de aanvoer maar mondjesmaat op gang, maar als nu even de zon doorbreekt schiet het witte goud de grond uit. Je kunt deze groente heerlijk eten met gekookte krieltjes, ei en ham. Serveer er gesmolten boter bij. Of, erg...

Lees meer