Homemade

 

< vorig recept
17 december 2013
Door: MarieCuli

PuurGezond Kerstmenu

Ja hoor, supermarkten puilen weer uit van de kant-en-klaar gerechten voor de feestdagen. Gemakkelijk natuurlijk, maar al die producten zijn al weken geleden bereid. Die moeten wel vol hulp- en smaakstoffen zitten! Kies dit jaar voor Puur en ga lekker zelf aan de slag. Wij hebben net als vorig jaar een selectie voor je gemaakt uit het PuurGezonde aanbod van PuurGezond.nl. Zo zet je heel gemakkelijk een PuurGezond kerstmenu op tafel.


Puurgezond kerstmenu

Begin bijvoorbeeld met wat leuke amuses zoals een klein glaasje doperwtensoep met gerookte forel, gekruide olijven en ceviche.

Serveer als voorgerecht een lekkere champignonsoep met zelfgemaakte kaasstengels.

Kies daarna bijvoorbeeld Italiaans stoofvlees met verse pasta. Heel gemakkelijk van te voren te bereiden. Trouwens ook lekker met aardappeltoefjes. Wil je liever geen vlees? Maak dan zalm uit de oven of ga voor een vegetarisch gerecht zoals risotto met courgette en munt.

En vergeet de lekkere groentegerechten niet! Bijvoorbeeld spruitjes uit de wok, gekarameliseerde witlof of zoete aardappel met pastinaak.

Bij het nagerecht steel je de show met deze heerlijke tarte-tatin. Serveer deze eventueel met een bol roomijs of wat dikke Griekse yoghurt. Ook lekker met vanillesaus.

Wij wensen je hele fijne Kerstdagen en eet smakelijk!

 


blog comments powered by Disqus
 
 
 
 

 

Zoek recept

Vul een zoekterm in.
 
 
 

 

Recente reacties