recepten

Hoe maak je appeltaart?

Hoe maak je appeltaart?

Het is wetenschappelijk bewezen: zelfgebakken appeltaart is gewoon de allerlekkerste taart ter...

Lees meer
tomtentaart met amandelbodem

Zomerse tomatentaart met amandelbodem

4 personen
bereidingstijd: 20 minuten
oventijd: 25 minuten

Lees meer
Goe maak je aardbeienkwarktaart

Hoe maak je aardbeienkwarktaart?

Kwarktaart is een favoriet op feestdagen, ook kinderen zijn er dol op! Er zijn veel kant-en-klaar...

Lees meer
PuurGezond kokosrijstkoek met rozijnen

Kokosrijstkoek met rozijnen

nagerecht of gebak
6-8 personen
bereidingstijd: 30 minuten
oventijd: 20 minuten

Lees meer
kwarktaart zonder suiker

Mango-passievrucht kwarktaart

gebak of nagerecht
8-10 personen
bereidingstijd: 15 minuten
wachttijd: 4 uur

Lees meer
Havermouttaart

Havermouttaart

gebak
8-10 punten
oventijd: 30 minuten

Lees meer
Tarte tatin

Hoe maak je tarte tatin?

Een klassieker uit de Franse keuken: tarte tatin. Een soort omgekeerde appeltaart, waarbij de appels...

Lees meer
dadeltaart

Dadeltaart

gebak
10-12 personen

Lees meer
Soms staat in een bakrecept de term “blinde vulling” of “blind bakken”, wat is dat?

Soms staat in een bakrecept de term “blinde vulling” of “blind bakken”, wat is dat?

Een blinde vulling gebruik je voor het bakken van een krokante deegbodem voor bijvoorbeeld een...

Lees meer
Appeltaart

Kan ik ook andere appels dan goudrenetten gebruiken voor het bakken van een appeltaart?

In feite kun je van elke soort appel wel appeltaart bakken, maar sommige soorten lenen zich er wat...

Lees meer
taartbodem vormen

Hoe kan ik voorkomen dat de bodem van hartige taarten nattig blijft?

Vraag: Ik vind hartige taarten altijd zo lekker, maar soms blijft de bodem van taarten met...

Lees meer
Rabarbertaart

Rabarbertaart

taart of nagerecht

Lees meer
Hoe maak je worteltaart?

Hoe maak je worteltaar ?

‘Bakker, heeft u worteltaart?’ Zo begint een overbekende mop. De clou van de mop (‘Vies he?’) klopt...

Lees meer
Hoe maak je kersenclafoutis?

Hoe maak je kersenclafoutis?

Het is weer kersentijd! Zelf plukken is natuurlijk het lekkerste, en ze dan meteen opeten. Maar als...

Lees meer