recepten

vegan linzenpate

Linzenpaté

hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 30 minuten
oventijd: 50 minuten

Lees meer
Hoe maak je gedroogde tomaten?

Hoe maak je gedroogde tomaten?

Wist je dat je die heerlijke maar prijzige semigedroogde tomaten ook heel goed zelf kunt maken?...

Lees meer
Hoe maak je pasta Putanesca?

Hoe maak je pasta Putanesca?

In de supermarkt kun je kiezen uit potten, pakken, zakken en koelverse traiteurachtige tomatensaus....

Lees meer
Kruidenpannenkoekjes

Kruidenpannenkoekjes met tomatensalsa

lunchgerecht
4 personen
wachttijd: 30 minuten

Lees meer
Gegrilde courgette

Courgette en tomaat met geitenkaas

voor- of lunchgerecht
4 personen

Lees meer
Gazpacho koude tomatensoep

Gazpacho de tomates

voorgerecht
4 personen
bereidingstijd: 25 minuten

Lees meer
Waar kan ik tomaten het beste bewaren?

No waste: waar kan ik tomaten het beste bewaren?

Tomaten zijn vruchtgroenten, net als courgette, aubergine en paprika. Vruchtgroenten bewaar je bij...

Lees meer
Gazpacho

Video: hoe maak je gazpacho?

Koude Spaanse tomatensoep is zo lekker! Zeker als je het zelf maakt. Serveer gazpacho als voorafje,...

Lees meer
Hoe maak je gazpacho?

Hoe maak je gazpacho?

Op warme dagen smaakt deze koude Spaanse soep verrukkelijk als lunch of lichte avondmaaltijd (met...

Lees meer
Linzencaprese van peulvruchten.nl

Linzen caprese

4 personen

Lees meer
Kokend water

Wat is het verschil tussen blancheren en pocheren?

Bij blancheren kook je een voedingsmiddel heel kort. Dit kun je doen door de producten kort onder te...

Lees meer
tomatenbrood

Hoe maak je pan tostado con tomate?

Een homemade tomatenrecept, omdat we het niet kunnen laten. Deze keer uit Spanje. Dit voorafje of...

Lees meer
Arrabbiata saus

Video: hoe maak je arrabbiata saus?

Een klassieker, zo'n lekker pittige pasta arrabbiata. Niet uit een potje maar zelf gemaakt. Het...

Lees meer
Ratatouille

Video: hoe maak je ratatouille?

Met een geurige ratatouille eet je met speels gemak je dagelijkse portie groenten. Maak deze...

Lees meer
roerei met paprika en tomaat

Roerei met paprika, ui en tomaat (Chachouka)

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten

Lees meer
Bolognesesaus

Video: bolognesesaus

Het is misschien wel de meest gegeten pastasaus. En de lekkerste en puurste variant maak je...

Lees meer
tomtentaart met amandelbodem

Zomerse tomatentaart met amandelbodem

4 personen
bereidingstijd: 20 minuten
oventijd: 25 minuten

Lees meer
Virgin Mary uit De Mocktailbar

Virgin Mary uit De Mocktailbar

drank
voor 1 glas

Lees meer