Hoe populair is PuurGezond eigenlijk?

We vinden het hartstikke gaaf dat we mogen concluderen dat jullie best graag op onze website komen. Als we kijken naar het afgelopen jaar, het jaar waarin we onze nieuwe website lanceerden, hebben ongeveer 1 miljoen mensen onze website bezocht. Daar zijn we best trots op.

En wat iedereen hier zocht? Vooral hoe je op een PuurGezonde manier recepten bereidt die je normaal kant-en-klaar koopt. De rubriek Homemade staat met stip bovenaan. Maar ook de weetjes over voeding scoren hoog. Onze  rubriek “Wat weet jij over eten?”  en de rubriek #durftevragen worden goed gelezen. En natuurlijk namen ook nog heel veel mensen een kijkje in onze webwinkel, waar de PuurGezond boeken verkocht worden en op de pagina waar een PuurGezond-professional te vinden is voor een persoonlijk advies.

De top10 van 2016:

  1. Homemade: Hoe maak je havermoutpap?
  2. Homemade: Hoe maak je nasikruiden?
  3. Homemade: Hoe maak je tomatensaus?
  4. Wat weet je over eten: http://www.puurgezond.nl/dit-weet-je-nu/
  5. Homemade: Hoe maak je chili con carne?
  6. Homemade: Hoe maak je courgettesoep?
  7. Homemade: Hoe maak je yoghurtdressing?
  8. Homemade: Hoe maak je currypasta?
  9. #Durftevragen : Kan ik ook andere appels dan goudrenetten gebruiken voor het bakken van appeltaart?
  10. #Durftevragen: Waarom is havermout zo gezond?
160234161 162 7
preload 0preload 1preload 2preload 3preload 4preload 5preload 6preload 7preload 8preload 9preload 10preload 11preload 12preload 13preload 14preload 15preload 16preload 17preload 18preload 19preload 20preload image 1preload image 2preload image 3preload image 4preload image 5preload image 6preload image 7preload image 8preload image 9preload image 10preload image 11preload image 12preload image 13preload image 14preload image 15preload image 16preload image 17preload image 18preload image 19preload image 20preload image 21preload image 22preload image 23preload image 24preload image 25preload image 26preload image 27preload image 28preload image 29preload image 30preload image 31preload image 32preload image 33preload image 34preload image 35preload image 36preload image 37preload image 38preload image 39preload image 40preload image 41preload image 42preload image 43preload image 44preload image 45preload image 46preload image 47preload image 48preload image 49preload image 50preload image 51preload image 52preload image 53preload image 54preload image 55preload image 56preload image 57preload image 58preload image 59preload image 60preload image 61preload image 62preload Themeimage 0preload Themeimage 1preload Themeimage 2preload Themeimage 3preload Themeimage 4preload Themeimage 5preload Themeimage 6preload Themeimage 7preload Themeimage 8preload Themeimage 9preload Themeimage 10preload Themeimage 11preload Themeimage 12preload Themeimage 13preload Themeimage 14preload Themeimage 15preload Themeimage 16preload Themeimage 17preload Themeimage 18preload Themeimage 19preload Themeimage 20preload Themeimage 21preload Themeimage 22preload Themeimage 23preload Themeimage 24preload Themeimage 25
010
0  
Vind ik leuk
0
Geen reacties0
Bevestig
Nee
Ja
Informatie
Ok
Vorige Volgende Verberg voorvertoning afbeeldingen
Sluit voorvertoning webpagina
Voorbeeld laden ...
Uploaden afbeelding Uploaden pdf
Voorbeeld laden ...
Voorbeeld van je geuploade afbeelding Annuleer uploaden afbeelding
*: verplicht veld
Voorvertoning reactie
Sluit voorvertoning reactie
Annuleer antwoord
Uw reactie is een antwoord op de volgende reactie:

Geen reacties

Boodschappenlijstje

No waste: boodschappenlijstje

Naar de supermarkt: één grote verleiding. Alle producten liggen voor het grijpen en de kans is groot om meer mee te nemen dan je lief is. Onvoorbereid boodschappen doen is daarom niet verstandig. Maak een boodschappenlijstje! Bedenk thuis wat je wilt...

Lees meer
Karine Hoenderdos

Rottig

Al jaren is het dunne boekje ‘ Food Rules’ van de Amerikaanse schrijver Michael Pollan mijn eetbijbel. Op een nuchtere, praktische manier en met veel gevoel voor humor vertelt Pollan wat je beter wel en beter niet kunt eten. Hij bedacht daarvoor 64...

Lees meer
Share

Share

Samen koken, eten en genieten, wellicht is dat wel het fijnste wat je op een dag kunt doen. Veggiechef Natascha Boudewijn doet daarom ook niet anders in haar eigen kookatelier De Keuken van Greendelicious. Het kloeke boek Share is overigens alweer...

Lees meer
Hoe maak je gekruid paneermeel?

No waste: hoe maak je gekruid paneermeel?

Kookboeken lezen is niet alleen leuk je leert er ook veel van. Zo leerde ik van Antonio Carluccio – een van de leermeesters van Jamie- een heel lekker paneermeel maken. Hij schrijft dat in het arme Sicilië heel vaak een broodkruimmengsel wordt...

Lees meer
De ideale rijst voor paella, risotto of pilav

De ideale rijst voor paella, risotto of pilav

Paella: het nationale gerecht in Spanje, waarvoor Spanjaarden bij voorkeur Calasparra rijst gebruiken. Niet zo gek, want deze rijst heeft een bijzondere korrel: hij neemt maar liefst 4-5 keer zijn gewicht aan vocht op. Dat is 2-3 keer meer dan een...

Lees meer
Karine Hoenderdos

No waste!

De cijfers zijn schokkend. Een derde van al het voedsel dat wereldwijd wordt geproduceerd, wordt verspild! Weggegooid, bijvoorbeeld omdat niemand aan tafel meer trek heeft, omdat het over de datum is, omdat het bijvangst is of door slordigheid.

Het...

Lees meer
Buurderij

Eerste buurderij van Nederland geopend

Een plek die buren en boeren verbindt; dat is een Buurderij. Je hebt er persoonlijk contact met de boer die jouw groenten net van het land gehaald heeft. Elke week staan boeren er met onder meer hun lokale groente, fruit, brood en zuivel, die je als...

Lees meer
Simple Food

Simple Food

Sterrenkok Sergio Herman heeft eindelijk meer tijd om thuis te zijn. Hij kookt daar graag voor familie en vrienden. Hoe? Dat laat hij zien in zijn nieuwste boek “Simple Food”. De recepten worden bereid met pure ingrediënten uit de (Mediterrane)...

Lees meer
Kurkuma voor een heerlijk aroma en mooie gele kleur

Kurkuma voor een heerlijk aroma en mooie gele kleur

Heb je ze al eens zien liggen bij de groentespecialist of de natuurvoedingswinkel: die kleine worteltjes? Ze liggen vaak in de buurt van de gemberwortel. Kurkuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel of koenjit. Het is een van de meest gebruikte...

Lees meer
Mary Stottelaar

Het wordt een groene Kerst dit jaar

Kalkoen, wildzwijn, ree of varkenshaas? Rollade, rosbief of entrecote? Waarom moet het bij het kerstdiner altijd draaien om het vlees? Het is veel leuker om groenten de hoofdrol te geven: pompoen, pastinaak, spruitjes en spinazie dus. Dat is nog eens...

Lees meer
App: afgeprijsd

App: afgeprijsd

De app Afgeprijsd is er al even, namelijk sinds januari 2016. Toch brengen we deze app tegen voedselverspilling graag onder je aandacht, omdat er inmiddels ruim 160 supermarkten zijn aangesloten.
Supermarkten geven vaak korting op voedsel dat tegen...

Lees meer
Kooltje

Kooltje

Kool, als er een groente vaak ondergewaardeerd wordt dan is het wel kool. Maar niet door Pascalle en Matthijs, de auteurs van de boeken “Havermoutje” en “Nootje”. Van hun hand is er nu “Kooltje”. Voor dit boek hebben de auteurs 2 maanden lang...

Lees meer
Hoe maak je crostini?

Hoe maak je crostini?

Crostini zijn eigenlijk niets anders dan toastjes, maar dan wel de enige echt lekkere. In vele varianten kant-en-klaar te koop. Maar je maakt ze ook heel gemakkelijk zelf van (stok)brood dat je over hebt.

Lees meer
Hoe maak je pizzakruiden

Hoe maak je pizzakruiden?

Als je zelf pizza maakt, neem je natuurlijk geen genoegen met een kant-en-klaar potje pizzakruiden. Dat kun je ook heel gemakkelijk zelf maken. En zonder zout. Want dat zit vaak in de mix die je in de supermarkt koopt.

Lees meer
Life in balance

Life in balance

De favoriete keukenkoningin van de redactie van PuurGezond is de Australische Donna Hay. In haar nieuwste boek “Life in balance” brengt ze haar nieuwe kijk op vers eten. Donna Hay: ‘Omarm de smaak en rijkheid van onbewerkte, natuurlijk ingrediënten,...

Lees meer
Puur pascale

Puur Pascale

Dit boek wordt door velen al het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens genoemd. Niet zo gek, want het mag er wezen! Het boek heeft een groot formaat met schitterende sfeerfoto’s. Maar ook de recepten zijn goed. Naessens weet als geen...

Lees meer
Passie voor thee

Passie voor thee

Thee drinken, gaat over de hele wereld anders. De Britten drinken thee het liefst sterk met een wolkje melk. De Japanners drinken hun geliefde matcha thee tijdens een uitgebreid theeceremonie. De Britse thee-experts Louise Cheadle en Nick Kilby weten...

Lees meer
Gebruik je mobiele telefoon

Gebruik je mobiele telefoon

Je mobiele telefoon kan een uitstekend hulpmiddel zijn als je gezonder wilt eten en wilt afvallen. Bijvoorbeeld:

  1. Installeer een app die je stappen telt.
  2. Zet de ‘wekker’ om jezelf te herinneren aan een gezonde gewoonte. Bijvoorbeeld elke twee uur een...
Lees meer
17 doelen die je deelt

17 doelen die je deelt!

In 2015 ondertekenden de 193 wereldleiders van de Verenigde Naties het document waarin de 17 Werelddoelen zijn opgenomen. Deze Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Kinderen weten haarfijn welke...

Lees meer
Lekker uit zee: Zeewiermix van Zeewaar

Lekker uit zee

Wil je eens echt een andere smaak aan een gerecht geven? Probeer dan de Zeewiermix van Zeewaar. Het bevat duurzaam geteelde royal kombu en zeesla. Nog nooit van gehoord? Beiden zijn zeewieren en door Zeewaar duurzaam geteeld in Zeeland.

De...

Lees meer