Hoe populair is PuurGezond eigenlijk?

We vinden het hartstikke gaaf dat we mogen concluderen dat jullie best graag op onze website komen. Als we kijken naar het afgelopen jaar, het jaar waarin we onze nieuwe website lanceerden, hebben ongeveer 1 miljoen mensen onze website bezocht. Daar zijn we best trots op.

En wat iedereen hier zocht? Vooral hoe je op een PuurGezonde manier recepten bereidt die je normaal kant-en-klaar koopt. De rubriek Homemade staat met stip bovenaan. Maar ook de weetjes over voeding scoren hoog. Onze  rubriek “Wat weet jij over eten?”  en de rubriek #durftevragen worden goed gelezen. En natuurlijk namen ook nog heel veel mensen een kijkje in onze webwinkel, waar de PuurGezond boeken verkocht worden en op de pagina waar een PuurGezond-professional te vinden is voor een persoonlijk advies.

De top10 van 2016:

  1. Homemade: Hoe maak je havermoutpap?
  2. Homemade: Hoe maak je nasikruiden?
  3. Homemade: Hoe maak je tomatensaus?
  4. Wat weet je over eten: http://www.puurgezond.nl/dit-weet-je-nu/
  5. Homemade: Hoe maak je chili con carne?
  6. Homemade: Hoe maak je courgettesoep?
  7. Homemade: Hoe maak je yoghurtdressing?
  8. Homemade: Hoe maak je currypasta?
  9. #Durftevragen : Kan ik ook andere appels dan goudrenetten gebruiken voor het bakken van appeltaart?
  10. #Durftevragen: Waarom is havermout zo gezond?
5033740373403744037547136 42229 48408
preload 0preload 1preload 2preload 3preload 4preload 5preload 6preload 7preload 8preload 9preload 10preload 11preload 12preload 13preload 14preload 15preload 16preload 17preload 18preload 19preload image 1preload image 2preload image 3preload image 4preload image 5preload image 6preload image 7preload image 8preload image 9preload image 10preload image 11preload image 12preload image 13preload image 14preload image 15preload image 16preload image 17preload image 18preload image 19preload image 20preload image 21preload image 22preload image 23preload image 24preload image 25preload image 26preload image 27preload image 28preload image 29preload image 30preload image 31preload image 32preload image 33preload image 34preload image 35preload image 36preload image 37preload image 38preload image 39preload image 40preload image 41preload image 42preload image 43preload image 44preload image 45preload image 46preload image 47preload image 48preload image 49preload image 50preload image 51preload image 52preload image 53preload image 54preload image 55preload image 56preload image 57preload image 58preload image 59preload image 60preload image 61preload image 62preload Themeimage 0preload Themeimage 1preload Themeimage 2preload Themeimage 3preload Themeimage 4preload Themeimage 5preload Themeimage 6preload Themeimage 7preload Themeimage 8preload Themeimage 9preload Themeimage 10preload Themeimage 11preload Themeimage 12preload Themeimage 13preload Themeimage 14preload Themeimage 15preload Themeimage 16preload Themeimage 17preload Themeimage 18preload Themeimage 19preload Themeimage 20preload Themeimage 21preload Themeimage 22preload Themeimage 23preload Themeimage 24preload Themeimage 25
010
0  
Vind ik leuk
0
Geen reacties0
Bevestig
Nee
Ja
Informatie
Ok
Vorige Volgende Verberg voorvertoning afbeeldingen
Sluit voorvertoning webpagina
Voorbeeld laden ...
Uploaden afbeelding Uploaden pdf
Voorbeeld laden ...
Voorbeeld van je geuploade afbeelding Annuleer uploaden afbeelding
*: verplicht veld
Voorvertoning reactie
Sluit voorvertoning reactie
Annuleer antwoord
Uw reactie is een antwoord op de volgende reactie:

Geen reacties

Salade van restjes

No waste: bespaar- en slanktip

Restjes rijst, aardappel of pasta van de avondmaaltijd, hoef je niet weg te gooien. Meng ze een dag later met rauwkost, kruiden, een stukje kip of gekookt eitje en een yoghurtdressing. Zo heb je in no-time een gezonde lunch en hoef je geen eten weg...

Lees meer
Verse kruiden

Hoe kan ik verse kruiden goed bewaren?

Je kunt verse groene kruiden lang bewaren door ze in een vel keukenpapier te rollen en het keukenpapier licht vochtig te maken. Bewaar de kruiden met het keukenpapier in een afgesloten plastic zak in de koelkast. Een bosje blijft zo wel 2 weken goed!...

Lees meer
Bewaren in de vriezer

No waste: orde in je vriezer

Wie af en toe z’n vriezer ontdooit, komt vast wel eens producten of gerechten tegen die eigenlijk te lang bewaard zijn. Zonde, want nu kun je ze alsnog weggooien en was je vriezer meer een stroomvretende afvalbak dan een handig bewaarmiddel.
Plak...

Lees meer
No bake Dadelbrownie met sinaasappel en kokos

No bake dadelbrownie met sinaasappel en kokos

12-16 stukjes

bereidingstijd 15 minuten

Lees meer
No waste: Pieper

No waste: Pieper Bier

Wist je dat je bier kunt maken van aardappels? Samen met Brouwerij Troost heeft Instock het initiatief opgepakt om van aardappels een biertje te brouwen. Naast de gebruikelijk ingrediënten van bier is een deel van het mout vervangen door aardappels....

Lees meer
Koop op maat

No waste: koop op maat!

Van al het voedsel dat we kopen, gooien we uiteindelijk ongeveer 10% onnodig weg. Denk aan bedorven groente en fruit, oud brood, zuivel over de datum, verschrompelde en uitgelopen aardappels. Zonde van het geld én zonde voor het milieu. Doe daarom je...

Lees meer
Nel van kop-tot-kont-chef

No waste: Nel van kop-tot-kont-chef

Het weekend voor Kerst 2016 was de laatste kans dat je kon eten bij Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk. Kok Nel Schellekens zwaaide daar als “van-kop-tot-kont chef” de scepter in de keuken. Fijn voor ons dat ze nu in dit boek laat zien hoe je...

Lees meer
Bananenbrood

No waste: hoe maak je bananenbrood?

(Te) rijpe bananen op de fruitschaal? Gooi ze niet weg, maar maak er bananenbrood van!

Lees meer
Bananenmeel is het nieuwe amandelmeel

Bananenmeel is het nieuwe amandelmeel

Boekweitmeel, speltmeel, rijstmeel, amandelmeel, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Nu is er ook bananenmeel. Het meel kun je zowel in zoete als hartige gerechten gebruiken.

Vrij neutraal van smaak
Je zou verwachten dat bananenmeel altijd heel zoet...

Lees meer
vega erwensoep

Hoe maak je vega erwtensoep?

Erwtensoep is heerlijk met dit koude weer, ook als je niet van vlees houdt!

Lees meer
Spaghetti bolognese

Waarom is mijn pastamaaltijd altijd ‘papperig’ als het uit de vriezer komt?

Als je regelmatig een (pasta)maaltijd invriest, herken je wel dat het na opwarmen meestal minder lekker smaakt dan toen je het de eerste keer at. Dat komt vooral doordat invriezen de structuur van eten beschadigt. Eten bestaat meestal voor een...

Lees meer

No waste: geef het aan een beest

Heb je schillen, restjes groente of oud brood over? Breng de schillen naar de kinderboerderij of voer de vogeltjes of eendjes met brood. Twee vliegen in 1 klap: je hebt een lekker winterwandelingetje én een goed doel voor je restjes.

De vogels in de...

Lees meer
Boodschappenlijstje

No waste: boodschappenlijstje

Naar de supermarkt: één grote verleiding. Alle producten liggen voor het grijpen en de kans is groot om meer mee te nemen dan je lief is. Onvoorbereid boodschappen doen is daarom niet verstandig. Maak een boodschappenlijstje! Bedenk thuis wat je wilt...

Lees meer
Karine Hoenderdos

Rottig

Al jaren is het dunne boekje ‘ Food Rules’ van de Amerikaanse schrijver Michael Pollan mijn eetbijbel. Op een nuchtere, praktische manier en met veel gevoel voor humor vertelt Pollan wat je beter wel en beter niet kunt eten. Hij bedacht daarvoor 64...

Lees meer
No waste

Video: No waste

Bij PuurGezond heeft 2017 het thema “No Waste”. Want we kunnen met z’n allen best wat minder verspillen. In deze video van Milieu Centraal zie je waarom slim kopen, slim koken en slim bewaren belangrijk zijn.

Lees meer
Share

Share

Samen koken, eten en genieten, wellicht is dat wel het fijnste wat je op een dag kunt doen. Veggiechef Natascha Boudewijn doet daarom ook niet anders in haar eigen kookatelier De Keuken van Greendelicious. Het kloeke boek Share is overigens alweer...

Lees meer
Hoe maak je gekruid paneermeel?

No waste: hoe maak je gekruid paneermeel?

Kookboeken lezen is niet alleen leuk je leert er ook veel van. Zo leerde ik van Antonio Carluccio – een van de leermeesters van Jamie- een heel lekker paneermeel maken. Hij schrijft dat in het arme Sicilië heel vaak een broodkruimmengsel wordt...

Lees meer
De ideale rijst voor paella, risotto of pilav

De ideale rijst voor paella, risotto of pilav

Paella: het nationale gerecht in Spanje, waarvoor Spanjaarden bij voorkeur Calasparra rijst gebruiken. Niet zo gek, want deze rijst heeft een bijzondere korrel: hij neemt maar liefst 4-5 keer zijn gewicht aan vocht op. Dat is 2-3 keer meer dan een...

Lees meer
Karine Hoenderdos

No waste!

De cijfers zijn schokkend. Een derde van al het voedsel dat wereldwijd wordt geproduceerd, wordt verspild! Weggegooid, bijvoorbeeld omdat niemand aan tafel meer trek heeft, omdat het over de datum is, omdat het bijvangst is of door slordigheid.

Het...

Lees meer
Buurderij

Eerste buurderij van Nederland geopend

Een plek die buren en boeren verbindt; dat is een Buurderij. Je hebt er persoonlijk contact met de boer die jouw groenten net van het land gehaald heeft. Elke week staan boeren er met onder meer hun lokale groente, fruit, brood en zuivel, die je als...

Lees meer