Video: hoe maak je bolognesesaus?

Het is misschien wel de meest gegeten pastasaus.

De lekkerste en puurste variant maak je natuurlijk zelf. Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen!

 

cover visspecial

Varieer in vis met onze receptspecial

Vind je het lastig om vis op het menu te zetten? In deze nieuwe receptspecial staat 20 recepten die lekker, gemakkelijk en gezond zijn. Probeer het nu.
...
fles appelazijn

Is appelazijn echt zo gezond?

Het internet staat vol met de zogenaamde positieve effecten van "appel cider vinegar", oftewel appelazijn. De ene influencer schreeuwt nog harder dan de andere en allemaal prijzen ze het goedje de hemel in.
...
Je lichaam is een kraakpand

Je lichaam is een kraakpand - wees lief voor de krakers

Jouw lichaam is een kraakpand. Vrijwel direct na je geboorte huizen er namelijk – zonder je toestemming - miljarden bacteriën in je darmen. Ongevraagd eten ze dagelijks met je mee.
...
cover van receptspecial Vezelboost van PuurGezond

Recepten met lekker veel vezels

Trakteer je lijf op kikkererwten dan trakteer je je lijf op vezels! Dat beschermt tegen overgewicht en ziekten. En je stoelgang én immuunsysteem varen er ook wel bij. Koop die receptspecial voor extra vezels nu voor maar €3,-
...
Heb je echt dat tussendoortje nodig?

Heb je écht dat tussendoortje nodig?

Misschien ben je gewend om altijd een plak ontbijtkoek te eten bij de koffie, of altijd iets hartigs in de avond. Kijk eens goed welke tussendoortjes je als gewoonte neemt en welke rol ze voor je vervullen. 
...
tafel vol voedende voedingsmiddelen

Alles over Eetrust

Maak kennis met Eetrust, een door PuurGezond geïntroduceerd concept. Eetrust is een regelmatig eetpatroon; een manier van eten waarbij je jezelf goed voedt en geen last hebt van honger tussendoor. 
...
Eetrust cover van cursus

PuurGezond introduceert Eetrust

Ben je altijd met eten bezig en heb je voortdurend trek? Maak kennis met Eetrust. Bij Eetrust werk je toe naar een regelmatig eetpatroon waarbij je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Zonder de hele dag met eten bezig te zijn. In deze korte cursus…
...
image-10205

Knorren op school

Liefde gaat door de maag. Maar doe je er echt goed aan als je je kind allerlei tussendoortjes meegeeft naar school? Nu de scholen weer begonnen zijn, pleit Karine voor tussendoorloze schooldagen.
...
alle4 de PuurGezond seizoensmenu's

Alle seizoensmenu's van PuurGezond in een koop

Nooit meer nadenken wat je moet eten om gezond, puur en slank te eten!  Elke seizoensmenu bevat 28 voorbeeld dagmenu's met suggesties voor ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortjes. Zo eet je het hele jaar rond, PuurGezond. 
...
Waarom je de natuur nodig hebt

Waarom je de natuur nodig hebt

Heerlijk, een frisse neus halen in het bos, uren wandelen over het strand of picknicken in een weiland. Waar zouden we zijn zonder de natuur?
...
image-10003

Nieuw! PuurGezond Salade Special

In deze download staan 24 heerlijke PuurGezonde recepten voor (maaltijd)salades. Nu nieuw in onze webshop voor slechts € 3,50
...
paarse aubergines

Alles over aubergine

Als er een groente veelzijdig is dan is het wel aubergine. Van lasagne tot salade en van dip tot ratatouille: check onze lekkere recepten.
...
Fruitige ijsblokjes

Fruitige ijsblokjes

Zomertip! IJsblokjes van fruit of met fruit: dat is een fruitig gezicht.
...
gegrilde perzikken meteen bolletje ijs

Alles over PuurGezonde toetjes

Past een toetje bij PuurGezond eten? Lees alles over een gezonde keuze in nagerechten.
...
cover zomermenu

Eetinspiratie nodig? Het PuurGezond zomermenu helpt je op weg

Vol recepten voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd: puur, slank en gezond. Download voor € 7,50
...
image-9997

Zijn maaltijdsalades gezond?

Er zijn gezonde maaltijdsalades en minder gezonde. We leggen je uit waar je op kunt letten voor de gezondste keuze.
...
Alternatieven voor frisdrank als je geen suiker wilt

Geen suiker meer, wat drink je dan?

Als je wilt minderen met suiker dan is frisdrank een van de eerste dingen die je kunt schrappen. Frisdrank staat namelijk bol van de suiker. Een groot glas (250 ml) staat gelijk aan 6,5 suikerklontjes.  
...
man schenkt water in

Alles over water drinken

Water is neutraal van smaak, levert geen calorieën en is een perfecte vochtleverancier voor je lichaam. Zorg elke dag voor 2 liter vocht en laat water daar een groot deel van zijn. 
...
image-9957

Gun je lichaam Eetrust, maar drink voldoende

Ken je ons concept Eetrust al? Terug naar 3 maaltijden per dag en zo min mogelijk tussendoor. Drinken is daarbij heel belangrijk; bijvoorbeeld een groot glas water bij elke maaltijd!
...
flessen water met een smaakje

Video: hoe maak je water met een smaakje?

Water drinken is gezond, maar soms wil je wel even een ander smaakje.
...