Herfstmenu

Bij PuurGezond helpen we je op een manier te eten die goed is voor je gewicht en je gezondheid, zonder pakjes en zakjes of kant-en-klaar producten. Door zelf te koken doe je namelijk veel goeds voor je gezondheid.

<h2">Dit is PuurGezond</h2">

Als je volgens de PuurGezond-principes eet, dan kies je voor meer groenten en fruit, meer peulvruchten, vaker noten en 1 keer per week vis. In het uitgewerkte herfstmenu met 28 PuurGezonde dagen hebben we voor jou de recepten zo gecombineerd dat je alle voedingstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.

<h2">Meer groenten en fruit</h2">

Groenten en fruit eten is in de herfst heel gemakkelijk. Nooit is het aanbod van verse groente- en fruitsoorten van Hollandse bodem zo groot als in dit seizoen. Appels, peren, pompoenen, bonen, witte kool, rodekool, pastinaak, noten…. het kan niet op.

<h2">28 slanke dagmenu’s</h2">

Het PuurGezond slanke herfstmenu laat je zien hoe je al deze heerlijke producten lekker op een slanke manier inzet voor jouw gezondheid. Het herfstmenu bestaat uit complete menu’s voor 28 dagen. Elke dag krijg je suggesties voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes Schaf de download aan in onze webwinkel voor slechts € 7,50 en ervaar hoe gemakkelijk, lekker en slank PuurGezond is.

Heb je al eerder een herfstmenu bij ons aangeschaft? Dit is hetzelfde menu alleen in een mooier jasje. En nu inclusief uitleg over PuurGezond en de PuurPiramide.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met Groenten