Snel en simpel: Mexicaans

hoofdgerecht 4 personen bereidingstijd: 20 minuten oventijd: 15 minuten

Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie 300 gram snijbonen 300 gram groene asperges 200 gram cherrytomaatjes 1 theelepel chilipoeder 1 theelepel komijnpoeder 2 teentjes knoflook, fijngehakt 400 gram biefstuk, in stukjes 8 maïstortilla’s 3 eetlepels biogardekwark 2 eetlepels mayonaise verse koriander

Bereiden

  • Verwarm de grill van de oven voor. Leg alle groenten samen op een ovenplaat en meng ze met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder, komijnpoeder en 1 teentje knoflook. Gril de groenten circa 15 minuten, draai ze af en toe om. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukjes circa 3 minuten. Bestrooi met peper.
  • Roer kwark, mayonaise en knoflook tot een sausje. Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Vul de tortilla’s met groenten, biefstuk en knoflooksaus. Bestrooi met verse koriander.

Recepten met Groenten