Crostini met avocado en ansjovis

hapje
12 stuks
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

1 mini-ciabatta of zuurdesembroodje
4 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 avocado
enkele blaadjes basilicum
4 cherrytomaatjes
1 blikje ansjovisfilets

Bereiden

  • Verwarm de grill voor. Snij de ciabatta in 12 sneetjes. Pel de knoflook en pers uit. Vermeng dit met de olijfolie. Besmeer de sneetjes met het oliemengsel. Grill de sneetjes aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.
  • Maak de avocado schoon en snij deze in kleine blokjes. Meng met wat fijngesneden basilicum en wat peper.
  • Snij de tomaatjes in stukjes. Spoel de ansjovisfilets af onder de kraan en dep ze droog met keukenpapier.
  • Beleg de sneetjes met de avocado en de ansjovis. Garneer met de tomaat. Serveer direct.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Mediterrane recepten