hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

250 gram tagliatelle
400 gram kalkoenfilet
1 ui
250 gram champignons
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels pesto
125 ml crème fraîche
basilicumblaadjes

Bereiden

  • Kook de tagliatelle in ruim kokend water beetgaar.
  • Snij intussen de kalkoenfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
  • Verhit de olie en bak de kalkoen 4 minuten. Voeg de ui en champignons toe en bak deze 4 minuten mee. Voeg de pesto en crème fraîche toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper.
  • Vermeng de tagliatelle met de saus. Garneer met basilicumblaadjes.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Mediterrane recepten