Snel en simpel: Mexicaans

hoofdgerecht 4 personen bereidingstijd: 20 minuten oventijd: 15 minuten

Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie 300 gram snijbonen 300 gram groene asperges 200 gram cherrytomaatjes 1 theelepel chilipoeder 1 theelepel komijnpoeder 2 teentjes knoflook, fijngehakt 400 gram biefstuk, in stukjes 8 maïstortilla’s 3 eetlepels biogardekwark 2 eetlepels mayonaise verse koriander

Bereiden

  • Verwarm de grill van de oven voor. Leg alle groenten samen op een ovenplaat en meng ze met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder, komijnpoeder en 1 teentje knoflook. Gril de groenten circa 15 minuten, draai ze af en toe om. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukjes circa 3 minuten. Bestrooi met peper.
  • Roer kwark, mayonaise en knoflook tot een sausje. Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Vul de tortilla’s met groenten, biefstuk en knoflooksaus. Bestrooi met verse koriander.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees