hoofdgerecht
4 personen
bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

250 gram tagliatelle
400 gram kalkoenfilet
1 ui
250 gram champignons
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels pesto
125 ml crème fraîche
basilicumblaadjes

Bereiden

  • Kook de tagliatelle in ruim kokend water beetgaar.
  • Snij intussen de kalkoenfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
  • Verhit de olie en bak de kalkoen 4 minuten. Voeg de ui en champignons toe en bak deze 4 minuten mee. Voeg de pesto en crème fraîche toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper.
  • Vermeng de tagliatelle met de saus. Garneer met basilicumblaadjes.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vlees