1. Bak een omelet van 2 eieren. Roerbak 500 gram spinazie met knoflook, peper en zout. Leg de spinazie op de omelet en klap de omelet dubbel. Eet er een tomatensalade en eventueel volkoren brood bij.
  2. Wok stukjes varkenshaas met paksoi, knoflook en oestersaus. Eet er mie bij.
  3. Bereid een kleine portie couscous. Doe er gehalveerde kerstomaatjes, bosui, peterselie, rozijnen en fetakaas door.
  4. Bak wat falafel. Vul een volkoren pita met de falafel en een zelfgemaakt yoghurt-knoflooksausje. Eet er een groene salade bij.
  5. Roerbak een fijngesneden ui en paprikablokjes en voeg een blikje tomaatblokjes en blikje kidneybonen toe. Smelt er wat geraspte kaas over en roer kort door. Vul hier een grote wraptortilla mee.
  6. Kook gehalveerde krieltjes in de schil in 5 minuten beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten wat erwtjes uit de diepvries toe. Giet af en laat afkoelen. Meng met een blikje zalm, rucola en een yoghurtdressing.