Lat hoog leggen

Stapje voor stapje kom je er wel! Kijk naar kinderen, die doen alles stapje voor stapje; leren lopen, leren fietsen, maar ook leren lezen.

 

Bijvoorbeeld dat lezen. Dat gaat van het herkennen van letters, het aan elkaar plakken van die letters, via korte woordjes van 1 lettergreep tot prachtige lange zinnen. Heel stapsgewijs dus. En niet iedere letter, ieder woord en iedere zin gaan meteen goed. Toch zetten kinderen door en gaat het lezen ze steeds makkelijker af.
Iets nieuws leren gaat nu eenmaal met vallen en opstaan, dat is heel normaal. Maar gek genoeg zijn wij als volwassenen vaak veel strenger voor onszelf dan kinderen. We willen te veel in 1 keer bereiken of geven eerder de moed op.

<h2">Stap voor stap afvallen</h2">

Wil jij gezonder gaan eten en wat gewicht verliezen? Leg de lat niet te hoog, pak het stapsgewijs aan met een van onze gunstige start-pakketten. En accepteer dat het een leerproces is. Op moeilijke momenten – zoals een etentje buiten de deur, een feestje of gewoon honger – ga je misschien over de schreef. De kunst is dan om de situaties naar je hand te zetten én om de draad weer zo snel mogelijk op te pakken. Wees trots op iedere stap in de goede richting.
PuurGezond professionals staan voor je klaar om je (ook online) te helpen deze stappen op weg naar een gezond leefpatroon te zetten. Je vindt ze hier op onze website.

Het pakket Complete start is ideaal als je echt aan de slag wilt met je gewicht. Je volgt eerst het boek “PuurGezond slank in 8 stappen” en gaat daarna meteen door met “7 inzichten voor een blijvend goed gewicht”. Zo wordt je leefstijl steeds gezonder en slanker. En je hebt meteen een berg aan gezonde recepten! Want beide boeken bevat maar liefst 140 gezonde recepten.

Dit pakket bestaat uit:

De boeken PuurGezond slank in 8 stappen + PuurGezond 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht
+ 1 set stappenkaarten met een actie voor elke stap
+ 1 set inzichtkaarten met acties voor elke inzicht
+ 1 A5 kaart met de PuurGezond piramide (leuk voor op de koelkast!)
+ 1 x download Jouw makkelijke PuurGezonde Start met 45 instap-recepten
+ 1 x download PuurGezond Winter maandmenu: 28 dagmenu’s met recepten voor dit seizoen

Als bonus krijg je ook nog de korte cursus PuurGezond Werken aan je Weerstand. En een download met 15 gezonde ontbijten met havermout en granola. Alles wordt gratis verzonden.

Totale waarde van het pakket bij aanschaf losse onderdelen: €79,15. Nu voor slechts €49,-