Kom jij niet verder dan vissticks en kibbeling? Probeer deze lekkere tips en goede combinaties, voor meer visvariatie!

Vis past bijna bij elke maaltijd, maar soms blijf je een beetje steken in de geijkte combinaties, of koop je vis liever kant-en-klaar bij de vishandel. Maar er is zoveel meer te beleven met vis:

  1. Pasta met vis: bijvoorbeeld een saus van tomaat, kappertjes, olijven en tonijn. Of een romige saus van zalmsnippers, creme fraiche en prei.
  2. Vis uit de grillpan: met name vette vissoorten, zoals sardines, forel en zalm bereid je heel gemakkelijk in de grillpan. Kort roosteren aan beide kanten en klaar ben je. Lekker met een salade en bijvoorbeeld couscous of aardappelpuree.
  3. Vis uit de oven. Dat is wel de gemakkelijkste manier van vis bereiden. Hier zie je hoe je dat doet.
  4. Maak eens zelf visburgers. Met aardappeltjes uit de oven en sperzieboontjes bijvoorbeeld.
  5. Of eet vis bij de lunch! Bijvoorbeeld met deze homemade makreelsalade.

Vis eten is gezond. Juist door het vaker te eten, wordt je voeding gezonder en blijf je gemakkelijker op gewicht. In ons boek “Eet meer!” laten we zien hoe je dat doet. In dit boek lees je hoe je voortaan geniet van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is. PuurGezond eten is het antwoord, een manier van eten die puurder en natuurlijker is, op de manier die precies bij je past. En intussen geniet je volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten. Te koop voor € 21,- in onze webwinkel.