Guacamole

Video: hoe maak je guacamole?

Deze Mexicaanse dipsaus maak je het liefst vlak voor gebruik, omdat de avocado snel verkleurt.

Lees meer
Courgette spaghetti

Video: zo maak je courgette spaghetti

Meer groenten in je maaltijd? Koolhydraatarm eten? Maak dan eens spaghetti van courgette als vervanging van (een deel van) de pasta, Moeilijk is het niet.

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video op de knop "abonneren". Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen.

Lees meer
Bananenbrood

Video: zo maak je bananenbrood

Rijpe bananen op de fruitschaal? Maak er bananenbrood van; je hebt dan geen suiker nodig bij het bakken van deze lekkere cake-achtige koek. Het recept vind je hier.

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video even op "abonneren". Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die...

Lees meer
Avocado schoonmaken

Video: zo maak je een avocado schoon

Zo'n heerlijk romige avocado is heerlijk in salades, op brood, in Mexicaanse gerechten en als basis voor guacamole. Maar hoe maak je zo'n vrucht nou schoon? In deze video zie je hoe je dat doet.

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video even op "abonneren". Dan ben je direct op de hoogte...

Lees meer
Knolselderij aardappelpuree

Video: zo maak je knolselderij-aardappelpuree

Wil je meer groenten in je maaltijd of een koolhydraatarme stamppot of puree? Vervang dan een deel van de aardappels door knolselderij!

Lees meer
Granaatappel schoonmaken

Video: zo maak je een granaatappel schoon

Heerlijk die friszure granaatappelpitjes. Maar het schoonmaken van zo'n harde vrucht? Het is gemakkelijker dan je denkt.

Lees meer
Pompoensoep

Video: zo maak je Oosterse pompoensoep

Dit is een heerlijk frisse en kruidige variant op de standaard pompoensoep. Eens zo gemaakt, wil je niet anders. Het recept vind je hier.

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video even op "abonneren". Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen.

Lees meer
Knolselderij schoonmaken

Video: knolselderij schoonmaken

Video knolselderij schoonmaken

Lees meer
Rode kool

Video: zo maak je rode kool

Rode kool uit pot of uit de diepvries is altijd heerlijk zacht en vol van smaak. Dit maak je nu ook zelf.

Lees meer
Pompoen schoonmaken

Video: pompoen schoonmaken

Een pompoen schoonmaken is gemakkelijker dan je denkt!

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video even op "abonneren". Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen.

Lees meer
Groentesoep

Video: hoe maak je groentesoep?

Nog verdwaalde worteltjes, een halve paprika, stukje bloemkool en een stukje prei in de groentela? Maak er groentesoep van. Supersnel klaar en altijd lekker. Enne… het kan met alle soorten groenten. Experimenteer volop! Het recept vind je hier.

Bekijk je de video op YouTube? Klik dan onder de video...

Lees meer
Waldorfsalade

Video: hoe maak je waldorfsalade?

Een klassieker onder de salades is de Waldorfsalade. Deze salade, die oorspronkelijk alleen uit knolselderij, appel en wat mayonaise bestond, wordt volop gepimpt met kippenvlees, walnoten en bleekselderij. Het is een heerlijk frisse salade die het goed doet als complete maaltijd maar ook lekker is...

Lees meer
Oliebollen

Video: hoe maak je oliebollen?

Bloem, gist, melk en olie. Meer heb je niet nodig voor een basisbol. Wil je meer? Voeg dan bijvoorbeeld appel en rozijnen toe, zoals wij in deze video gedaan hebben.
Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct...

Lees meer
Hangop

Video: zo maak je hangop

Hangop is lekker vol en zacht van smaak. En hangop maken is een eitje! Lekker met vers fruit, noten en een beetje honing. Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die...

Lees meer
Cranberrycompote

Video: hoe maak je cranberrycompote?

Heerlijk bij het Kerstdiner, maar ook de rest van het jaar lekker: cranberrycompote.

Het recept vind je hier.

Als je het filmpje bekijkt op YouTube, klik dan even op de knop "Abonneren" onder de video. Dan ben je direct op de hoogte van nieuwe video's die verschijnen!

Lees meer