Natuurlijk vinden we het leuk als bedrijven of organisaties willen adverteren op PuurGezond! We zoeken wel naar passende combinaties: producten en diensten die bij de visie van PuurGezond passen.

PuurGezond bestaat inmiddels 7 jaar. En daar zijn we trots op. Waar we ook trots op zijn: het aantal bezoekers op onze site, de likes op Facebook, het aantal aangesloten praktijken van diëtisten en gewichtsconsulenten én de abonnees op onze nieuwsbrief. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in een gezonde en pure voeding en aandacht voor duurzaamheid. Wij delen graag onze kennis op het gebied van voeding en gezondheid en onze ervaring in het ontwikkelen van lekkere en gezonde recepten.

Even wat cijfers (april 2016):

  • maandelijks ruim 133.000 bezoekers op onze website www.puurgezond.nl
  • ruim 50.000 likes op Facebook
  • ruim 300 aangesloten PG professionals die de PuurGezond visie uitdragen in hun praktijk
  • ruim 6.000 abonnees op onze wekelijkse nieuwsbrief

Productpromotie kan in de vorm van een banner op verschillende pagina’s op onze site. Ook is het mogelijk om een product door ons te laten bespreken in een post op onze site.

Interesse? Neem voor meer informatie, de mogelijkheden en tarieven contact op met PuurGezond via info@puurgezond.nl. Of bel met Karine Hoenderdos: 06-22046591. We lichten de mogelijkheden graag verder toe!

PuurGezonde groet,
Reina, Mary, Karine, Angela en Christel

Tarieven PuurGezond 2016
Download de tarieven PuurGezond 2016