Rasp of maal in de keukenmachine 1 kleine bloemkool (750 gram). Maal het heel fijn. Meng er 2 eieren, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel Italiaanse kruiden en een snufje zout door. Spreid het mengsel uit op een met bakpapier beklede bakplaat: maak 1 grote of 2 kleine pizzabodems
Bak deze 20-25 minuten voor op 180 °C. Haal de bodem uit de oven, besmeer met wat tomatensaus en beleg naar keuze. Bak de pizza’s in 15 minuten op 200 °C helemaal gaar.
Hoe maak je bloemkoolpizza?
Inloggen
Om favorieten te kunnen toevoegen is het nodig om eerst in te loggen.
Preferences
Ik ga ermee akkoord dat ik door PuurGezond benaderd kan worden met aanbiedingen :
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief :
Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?
Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.