Paksoi

Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Deze bladkool heeft knapperige, witte stelen en nerven en grote donkergroene bladeren.

Paksoi heeft geen typische koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Je kunt paksoi 2-3 dagen in de groentelade van je koelkast bewaren.

Koken, wokken of rauw

Snij de groente in brede repen om te koken of te wokken zoals in dit Oosterse recept. Verhit de paksoi maar enkele minuten. Het smaakt knapperig het lekkerst. Wil je er een salade van maken, snij de struik dan in smalle repen. Rauw is paksoi ook lekker in een stamppot.

 

Meer groenten op het menu dat is een belangrijke pijler van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond" Te koop in onze webshop voor €21,- 

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .