Hoe kunnen we je helpen?

 

Welkom bij de PuurGezond klantenservice. Op deze pagina proberen we je een antwoord te geven op veel voorkomende vragen, lees je hoe je contact met ons kunt opnemen en vind je onze leveringsvoorwaarden en privacy-statement.

 

Heb je vragen over ons privacy-beleid?

PuurGezond neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier gebruiken. In ons privacy-statement leggen wij je uit hoe we dat doen. Ook kun je in dit privacy-statement lezen over je rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@puurgezond.nl.

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden?

In onze algemene voorwaarden kun je lezen hoe we onze verplichtingen aan jou nakomen en ook wat jouw rechten zijn na aankoop op onze website. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met .

Retourbeleid en vragen over je bestelling?

Bedenktijd en retourbeleid
Bij PuurGezond.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Wil je het gekochte product niet houden, dan kun je het binnen 14 kalenderdagen na ontvangst terugsturen, mits het geleverde product geen gebruikssporen bevat. De bedenktijd geldt niet voor downloads, e-books en andere digitale goederen. Na ontvangst van de goederen in nieuwstaat, storten we je geld binnen 14 dagen terug op je rekening.

Kosten retourzending

De koper betaalt zelf voor het terugsturen van een product.

Levering binnen 3 werkdagen

We streven ernaar dat je de bestelde producten binnen 3 werkdagen in huis hebt. Er geldt een maximale levertijd van 14 werkdagen. Is een aankoop niet binnen 14 werkdagen geleverd, dan heb je het recht de bestelling te annuleren.

Levering virtuele producten

De virtuele producten/downaloads/e-books vind je na betaling in jouw account. Log in op je account in de webwinkel op onze website en je kunt al je bestelde producten vinden, downloaden en bewaren.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

Vragen of klachten?

Voor vragen of klachten kun je ons mailen via info@puurgezond.nl. Of stuur ons een whatsappbericht op 06-83523540.

Vragen over je inlog?

Als je inlogt op onze website met de door jouw aangemaakt gebruikersnaam en wachtwoord, kun je de door jouw aangeschafte downaloads inzien en downaloaden. Je kunt hier inloggen

Ben je je wachtwoord kwijt? Stel hier een nieuw wachtwoord in.

 

Als je je hebt ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief ontvang je elke donderdag een mail van ons met PuurGezonde recepten en tips voor een gezond leven.. Komt de mail niet bij je aan, kijk dan eens in je spambox- of ongewenste mailbox. Het kan zijn dat de mail daarin terecht komt. Geef binne je mail programma aan dat PuurGezond een vertrouwde afzender is. 

Wil je je uitschrijven voor de nieuwsbrief: onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee je rechtstreeks kunt uitschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

We hanteren een privacyreglement voor de opslag van jouw gegevens. Je kunt dat  hier inzien.

 

Wil je contact?

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Stel je vragen per mail via .
Of via Whatsapp of telefoon 06 83523540.