papprika gevuld met tonijn en gemolten kaas

De tunamelt is een beroemde sandwich, met z’n romige tonijnvulling en laagje gesmolten kaas. Maar wist je dat in plaats van brood het ook te gek smaakt als gevulde paprika. Een lekker lunchalternatief, of als lichte, zomerse maaltijd.

4 personen
Bereidingstijd: ± 5 minuten  
Oventijd 10 minuten

Ingrediënten

2 blikjes tonijn op water (à 160g)
1 rode ui, in kleine blokjes
2 stengels bleekselderij, fijngehakt
4 eetlepels verse platte peterselie, fijngehakt
1 teentje knoflook
4 eetlepels citroenmayonaise
1 theelepel dijonmosterd
zout en peper
4 paprika’s, gehalveerd om te vullen
enkele plakje kaas

Bereiding

  • Giet de tonijn af en meng met de ui, bleekselderij en de helft van de peterselie. pers de knoflook erboven uit. Roer de mayonaise en mosterd erdoor.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en dek af met de kaas en de rest van de peterselie.
  • Zet 8-10 minuten onder de voorverwarmde grill tot de kaas gesmolten is en goudbruin kleurt. Meteen serveren.

 

Wil je meer van dit soort snelle gezonde recepten? Wij hebben een compleet snel klaar maandmenu voor je gemaakt met voor 28 dagen suggesties voor snelle ontbijten, lunches en avondmaaltijden. snel en gezond. Je koopt het maandmenu in onze webshop voor € 7,50

 

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met vis