Schrijven naar een gezonder leven (online)

Volg in je eigen tijd deze handige ursus van 4 lessen en pas de leuke en verrassende technieken toe in je begeleiding.

CursusSlankGezond ouder worden

69,00 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

69,00 €

Deze cursus is gemaakt voor cliënten. Maar als professional kun je door deel te nemen, ervaren wat schrijven kan toevoegen aan je begeleiding. Bovendien krijg je als professional aan het einde, na les 4 nog een extra online uitleg over hoe je het geleerde kunt inzetten in je praktijk.

De cursus:
In 4 online-lessen via YouTube van 30-40 minuten krijg je tal van inspirerende schrijfopdrachten. Deze geven je inzicht in gewoonten en helpen je om je gedrag te veranderen. Volg een keer per week een van de lessen, en na 4 weken heb je gegarandeerd meer inzicht in hoe jij gezonder kunt gaan leven.

Je docent is Karine Hoenderdos. Zij is mede-oprichter van PuurGezond en docent creatief schrijven. Je krijgt een waaier aan schrijfopdrachten, die je allemaal gaat uitproberen. Stuk voor stuk kunnen ze jou en je cliënten helpen naar meer inzicht.

Als professional kun je veel ideeën opdoen over hoe je je cliënten helpt een motiverend doel te formuleren, inzicht te geven in hun gewoonten en positiever te gaan denken.

Let op: je kunt deze cursus ook volgen als je vindt dat je niet goed kunt schrijven! Het gaat namelijk puur om het schrijven zelf, niet of het goede of creatieve teksten zijn.

Je krijgt:

  • Start-instructie document
  • 4 online lessen van 30-40 minuten via een speciale link naar YouTube.
  • 4 keer een werkboek (1 per les)
  • extra online les over hoe je het geleerde kunt toepassen in je praktijk

Dit vinden eerdere deelnemers van deze cursus:

"Het belangrijkste is dat jullie me hebben weten aan te zetten tot het aanbrengen van kleine veranderingen die, niet rechtstreeks maar via allerlei mooie omwegen, leiden tot gezonder leven, en daarvoor zijn complimenten op zijn plaats."

"Wat heerlijk om zo even met jezelf bezig te zijn. Alleen dat al, maakt dat ik me beter voel."

"Veel nieuwe inzichten: ik wist niet dat ik dat allemaal in me had."

"Mijn complimenten ik heb de lessen met veel interesse gevolgd, geen moment dat mijn aandacht wegzakte en het huiswerk was gewoon leuk om te maken."

"Jullie waren heel enthousiast en dat brengen jullie ook over. De lay-out van de PowerPoint en handboek zijn ook fris en vrolijk, ondersteunt daardoor ook het doel van de cursus. Ik vond het een erg leuke cursus, zeer inspirerend en zal zeker dingen gebruiken bij de begeleiding van mijn patiënten. Heel erg bedankt!"