PuurGezond combipakket Puur Vega

Wil je (vaker) vegetarisch eten en daar direct mee aan de slag? In dit combipakket zit een korte cursus waarin je leert om op een gezonde manier (vaker) geen vlees en vis meer te eten en een PuurGezond slank vega maandmenu. Daarbij krijg je een receptspecial met 20 vegetarische recepten om meteen uit te proberen

Prijs van de losse onderdelen is € 9,50 voor de cursus, € 7,50 voor het maandmenu en € 3,50 voor de receptspecial. Samen van € 20,50 nu voor: € 15,-

Gezond gewichtExtraVegetarisch

15,00 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

15,00 €

 

Vegetarisch eten receptspecial + maandmenu + cursus

Wil je gezond vegetarisch eten? Dan is deze combi een aanrader! In de cursus leer je precies waar je allemaal op moet letten als je geen vlees en vis meer eet. Je weet straks welke voedingstoffen extra aandacht nodig hebben en hoe je gezond varieert.

De cursus bevat ook een vegetarisch weekmenu ter inspiratie met links naar lekkere en eenvoudige vegetarische recepten om nog heel vaak te maken. Daarnaast ontvang je ook het PuurGezond vega slanke maandmenu voor een hele maand vega inspiratie voor ontbijt, lunch en warme maaltijd.

En dan is er nog de receptspecial. Daarin staan 20 vegetarische recepten van hoofdgerechten. Van soep tot pasta, van salade tot ovenschotel en van chili sin carne tot curry. Zo is vega eten eenvoudig én lekker!

Let op dit is een pakket met 3 downloads. Na betaling kun je inloggen op onze website en de documenten zijn dan als download beschikbaar onder de bestellingen in “mijn PuurGezond”.