7 inzichten voor een blijven goed gewicht + set inzichtkaarten

Blijf op gewicht en voorkom dat de kilo's er weer stiekum bijkomen. Maak daarbij handig gebruik van de 7 inzichtenkaarten met tips en weetjes.

Gezond gewichtBoek

24,00 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

24,00 €

Dit boek helpt je in de strijd tegen de kilo’s die er vaak zo stiekem bijkomen. Je leert hoe je je gezonde eet- en leefgewoonten kunt blijven volhouden op de lange termijn.

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht geeft je de kennis die je nodig hebt om een blijvend gezond gewicht te bereiken. De 3 weekmenu’s in dit boek geven je een houvast bij het volgen van een PuurGezond eetpatroon. En met de 100 PuurGezonde recepten uit dit boek gaat je dat vast lukken!

In dit boek ga je op zoek naar die dingen die bij jou voor terugval zorgen.

Je pakt daarna de draad weer op. Met deze 7 inzichten bereik je blijvend een gezondgewicht!

  1. Motiveer jezelf
  2. Stil je honger
  3. Kies voor onbewerkt voedsel
  4. Kook met plezier
  5. Zit minder
  6. Omarm je nieuwe ritme
  7. Geniet van PuurGezond

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht is net als de andere PuurGezond boeken 100% goeroevrij. Want je bent zelf je beste goeroe!

Janny van der Heijden, culinair publiciste in het voorwoord:

‘Zelden verschijnen er zulke toegankelijke boeken over het gevecht van op gewicht blijven als dit. Want hoe doe je dat? Hoe verval je niet weer in je oude patroon? Wat mag wel en wat liever niet? Met deze 7 inzichten kom je ver. Heel ver. Nergens is een wijzend vingertje gebruikt, maar zijn de adviezen juist enthousiasmerend en geven ook echt inzicht. De uitleg is duidelijk en werkt regelmatig als eye opener. Ik beveel dit boek dan ook van harte aan.’

De set van 7 inzichtkaarten (A5, glanskarton) is gebaseerd op het boek ‘7 inzichten voor een blijvend goed gewicht'. De kaarten dienen als geheugensteuntje bij de hoofdstukken uit het boek.