PuurGezond cursus Zo word je gezond oud

Deze cursus (als download/e-book)  leert je welke stappen je zelf kunt ondernemen om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Gezond ouder wordenCursus

9,50 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

9,50 €

Iedereen wil oud worden, maar dan wel het liefst zo fit mogelijk. Ook als je al wat ouder bent, wil je de komende levensjaren als het even kan nog vitaal doorbrengen. Het goede nieuws is: daar heb je zelf grote invloed op.

We kijken bij PuurGezond dan graag naar de Blue Zones. In de Blue Zones worden mensen gezond oud. Men bereikt er een hoge leeftijd zonder al teveel ziektes en kwaaltjes. De Blue Zones komen op verschillende plekken in de wereld voor, maar ze hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. De inwoners hebben een goede leefstijl: met gezond eten en veel dagelijkse beweging. Maar de inwoners van de Blue Zones hebben ook een actief sociaal leven en blijven tot op hoge leeftijd actief en nuttig bezig. In deze cursus vertalen we de belangrijkste adviezen voor gezond ouder worden naar praktische handvatten. De lessen uit de Blue Zones, met een lekker PuurGezond sausje!

Je krijgt in dit e-book van maar liefst 32 pagina's volop tips en adviezen en we hebben een Blue Zones proof weekmenu opgenomen inclusief recepten. Zo heb je een praktisch voorbeeld van wat je zelf kunt doen om zo fit mogelijk te blijven.

Let op dit is een download. Na betaling kun je inloggen op onze website en dit document is dan als download beschikbaar onder de bestellingen in “mijn PuurGezond”