PuurGezond Makkelijke start

Gezonder eten voor een beter gewicht is gemakklijker dan je denkt. Met onze suggesties voor ontbijt, lunch en warme maaltijd maak jij een gezonde start. 

Gezond gewichtMenu

5,00 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

5,00 €

Wil je afvallen op een gezonde manier, dan is Puurgezond gaan eten een goede keuze. Door stap voor stap puurder te gaan eten ga je vanzelf gezonder eten en schakel je soepel over naar een natuurlijk eetpatroon dat PuurGezond is.

We begrijpen echter dat een homemade-gerecht op tafel zetten lastig kan zijn als je normaal gesproken niet vaak in de keuken staat. En ook dat je toch voor je nasi een zakje kruidenmix neemt, weinig groenten eet of altijd een boterham met hagelslag neemt bij je ontbijt. In één keer overstappen naar een PuurGezonde voeding is ook niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom helpen we je graag met deze recepten voor 15 ontbijten, 15 lunches en 15 diners.

Deze “3x15” zijn geschikt voor jou, als je wilt overstappen naar een PuurGezond eetpatroon. Niet te moeilijk en soms nog met kant-en-klare producten. Maar wel met aandacht voor meer groenten, meer fruit, vaker vega, noten en peulvruchten. Zo kun je kennismaken met een gezonder eetpatroon en nieuwe producten.

Let op dit is een download. Na betaling kun je inloggen op onze website en dit document is dan als download beschikbaar onder de bestellingen in “mijn PuurGezond”