Receptspecial Salades

Denk je bij een salade aan blaadjes rauwe sla, tomaat, komkommer en een dressing? Dat kan spannender! Daarom hebben wij in deze special 24 lekkere en gezonde (maaltijd)salades voor je verzameld. Van een lunchsalade met Hollandse blauwaderkaas en peer tot een Mexicaanse kipsalade met zoete aardappel.

Gezond gewichtRecept special

3,50 €

Meer nodig? In het winkelmandje kun je de aantallen wijzigen.

3,50 €

Ben je op zoek naar variatie voor die eeuwige boterham bij de lunch? Of zoek je een recept voor een avondmaaltijd waarbij je kaken aan het werk moeten en je smaakpapillen geprikkeld worden? Salades zijn het antwoord! En ze zijn ideaal als je wilt variëren, extra groenten in je dag wilt stoppen of een bijgerecht zoekt voor een gezellige barbecue.

In deze Receptspecial Salades staan 24 recepten en bovendien lees je hoe je in 7 stappen een gezonde salade opbouwt. Het speciale icoontje laat zien dat de salade geschikt is om mee te nemen (voor een lunch of picknick).

In deze special zit ook een kortingscode voor je volgende bestelling op PuurGezond.nl.

Let op: dit is een download. Na betaling kun je inloggen op onze website. Dit document is dan als download beschikbaar onder de bestellingen in “mijn PuurGezond”.