Koken voor 1 persoon, is dat de moeite? Bij PuurGezond vinden we van wel. Alleen al omdat een zelfgekookte maaltijd je zoveel meer levert dan een opgewarmde kant-en-klaar maaltijd, die diepvriespizza of dat afhaalgerecht. Het levert je gezondheid, doordat je er lekker veel groenten en gezonde eiwitten en vetten in kunt stoppen. Bovendien bevatten homemade maaltijden minder zout. Eet jij vaak alleen? Dan is onze nieuwste download “Koken voor 1 persoon” iets voor jou.
 

<h2">Meer voordelen</h2">

Zelf je maaltijden koken is ook beter voor je lijn. Onderzoek toont aan dat overgewicht veel meer voorkomt bij mensen die kant-en-klaar maaltijden eten dan bij mensen die thuis zelf koken. Hoe meer tijd je aan koken besteedt, hoe gezonder je waarschijnlijk eet. En als je er eenmaal aan gewend bent zelf in de keuken aan de slag te gaan, zul je zien dat het ook ontspanning brengt: wassen en snijden, roeren in de pannen, even staan na een lange dag zitten achter je bureau. En misschien nog wel het mooiste: je hebt echt zelf in de hand wat je in je gerecht stopt en wat je wanneer eet. Je hoeft immers met niemand rekening te houden.

 

<h2">Bestellen doe je zo</h2">

Toegegeven, soms kan het lastig zijn de juiste gerechten of boodschappen te vinden die passen bij een eenpersoonshuishouden. Daarom helpen we je graag. We hebben een download gemaakt “Koken voor 1 persoon”, die je voor € 7,50 kunt aanschaffen in onze webwinkel. In deze download staan de recepten voor 7 lunchgerechten en 15 hoofdgerechten voor 1 persoon. En een heleboel tips om het inkopen, bereiden en bewaren voor 1 persoon makkelijker te maken. Na betaling ontvang je een downloadlink waarmee je de pdf automatisch op je laptop of tablet krijgt. Doe er je voordeel mee en geniet van de gerechten!

 

Recepten voor 1 persoon