recept
algemeen
Winkelmand
Inloggen
Winkel
Wat is PuurGezond
Recepten
Gezond leven
Home
Gezond leven
#Durftevragen
#DurfTeVragen
Wat kan ik het beste gebruiken als ik let op mijn lijn: crème fraîche, slagroom of kookroom?
Een scheut room bij je soep, saus of groenten… heerlijk! Het maakt een gerecht smeuïg, vol…
Er zijn zoveel soorten azijn, wat is het verschil in smaak?
We zetten het even op een rijtje: Witte azijn: puur azijnzuur en is neutraal, iets…
Wat is het verschil tussen biologisch en biologisch dynamisch?
Biologische landbouw gaat met respect om met natuur, mens en dier. Dit betekent…
Wat is spelt?
Spelt wordt ook wel wilde tarwe of “oer”graan genoemd, want het behoort tot één van de…
Kan ik kramp tijdens het sporten voorkomen door mijn voeding aan te passen?
Als je aan het sporten bent is er niks vervelender dan kramp. De spier trekt zich sterk…
Wat betekent ‘en papillote’ in een recept?
En papillote betekent dat je ingrediënten gaar stoomt in een afgesloten pakketje op de…
Kun je de groene plekken op een aardappel gewoon opeten?
Nee, je kunt deze plekken beter (ruim) wegsnijden. In de groene plekken zit de natuurlijke…
Hoe krijg ik slagroom zelf goed opgeklopt?
Lekker vers geklopte slagroom! Als je het goed doet, verdubbel je het volume van de room.…
Hoe kun je frambozen het beste bewaren?
Frambozen en ander zacht zomerfruit zijn heel kwetsbaar en gevoelig voor bederf. Als je…
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
»