Vol bord spaghetti met citroen op de achtergrond

Geef ui de hoofdrol in deze heerlijke spaghetti! Een eenvoudig en goedkoop gerecht.

Hoofdgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
4 (zoete) uien
2 eetlepels olijfolie
200 gram (volkoren) spaghetti
eventueel 2 eetlepels kappertjes
rasp van 1 citroen
50 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereiden

  • Pel en snipper de uien.
  • Verhit de olie in een pan en smoor de ui op laag vuur 5-10 minuten.
  • Bereid ondertussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Voeg de kappertjes toe aan de uien en verwarm even mee. Voeg de citroenrasp toe en maak op smaak met peper en zout.
  • Giet de pasta af en doe deze bij het uienmengsel, roer en warm goed door.
  • Serveer de pasta op diepe borden, bestrooi met Parmezaanse kaas en eet er gegrilde groenten bij

Uien horen bij PuurGezond eten. Wil je recepten met ui in de hoofdrol?  Schaf dan onze ui special aan voor € 2,50
Je schaft het aan in onze webwinkel

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Snelle recepten