Hoe maak je pasta putanesca

In de supermarkt kun je kiezen uit potten, pakken, zakken en koelverse traiteurachtige tomatensaus. Maar zo’n tomatensaus maak je net zo gemakkelijk zelf. En kan het ook een tikje anders? Ja, als je pasta putanesca maakt.

Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Fruit daarin 2 teentjes knoflook, 1 gesnipperde rode peper (verwijder de zaadjes) en 6 ansjovisfilets uit blik. Voeg dan een blik gepelde tomaten, 2 eetlepels kappertjes en 75 g zwarte olijven in plakjes toe. Laat de saus een kwartier pruttelen, proef of er peper bij moet.
Serveer met pasta, Parmezaanse kaas, wat verse basilicum en een frisse salade.

Ons boek “Puurgezond! Slank in 8 stappen” laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat puur gezond is. In het 8-wekenplan verander je stap voor stap je eetgewoonten. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten .Koop het voor € 21,00 in onze webwinkel

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Italiaanse recepten