gebak
circa 12 stuks
bereidingstijd: 15 minuten
oventijd: 25 minuten

Ingrediënten

500 gram bloem
125 gram bruine basterdsuiker
1 zakje bakpoeder
1 mespunt zout
125 gram pindakaas met stukjes noot
2 eetlepels zonnebloemolie
2 eieren
175 ml melk
2 bananen
1 muffinbakblik of 12 bakpapieren muffinvormpjes

Bereiden

  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Zeef de bloem en meng deze met de basterdsuiker, het bakpoeder en het zout. Meng in een ander kom de pindakaas, de olie, de eieren en de melk.
  • Schil de bananen en prak ze fijn. Meng de bananen door het pindakaasmengsel. Vermeng het bloemmengsel met het pindakaasmengsel.
  • Schep het mengsel in de muffinvormpjes en bak de muffins in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten gaar en bruin.

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met eieren