Schaal met frittata op tafelkleed

Een frittata is altijd lekker, maar deze met ui is echt een aanrader!

Lunchgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
300 gram gele uien
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel boter
2 takjes tijm, alleen de blaadjes
6 eieren

Bereiden

  • Pel de uien en snij in plakjes.
  • Verhit de olie en de boter in een koekenpan en smoor de ui 5-10 minuten.
  • Roer de tijmblaadjes erdoor en bak even mee.
  • Klop ondertussen de eieren los en giet ze bij de uien in de pan.
  • Bak de frittata tot deze aan de bovenkant droog is, draai om met behulp van een grote deksel en bak de andere zijde ook mooi bruin.
  • Serveer in punten en eet er een tomatensalade bij.

Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond" Te koop in onze webshop voor €21,- 

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten met eieren