We hebben 1299 items gevonden.
Probeer deze bijzondere tortilla met een vulling van peulvruchten en kool.
lunchgerecht 4 personen wachttijd: 1 uur
Ingrediënten
200 gram wittekool 2 eetlepels appelazijn 1…
Glühwein: zo winters en zo lekker! We hebben een versie zonder alcohol voor je.
Voor iedereen die wat minder alcohol wil gebruiken, hebben we een lekker recept op basis van…
Deze soep is echt simpel en levert je meteen een flinke bijdrage aan je dagelijkse portie groenten. Lekker bij de lunch of als voorafje.
Neem voor 4 personen 3 flinke courgettes…
Kaaskoekjes zijn lekkere hartige snacks en doen het goed bij een borrel. Zo maak je ze wat gezonder.
Wil je het recept nog even nalezen, klik dan hier
Ben je op zoek naar meer…
Op zoek naar een leuke en lekkere salade voor het kerstmenu? Maak deze prachtige salade. Leg alles mooi in een krans op een groot plat bord en je hebt een kerstkranssalade.
4…
Het is even een trucje om onder de knie te krijgen, maar dan kan je er volop op variëren. Bekijk hier hoe je roomsaus maakt
Je kunt het recept hier nog even nalezen:
Op een…
Qolur torush is een Afghaanse yoghurtsoep met tomaat. In de Afghaanse keuken spelen specerijen en kruiden een belangrijke rol. Deze soep is een heerlijk verwarmend door de kurkuma…
Lekker over bloemkool, witlof of prei. Maar kaassaus is ook een prima basis voor een heerlijke pastasaus. Je kunt heel veel kant-en-klare kaassauzen kopen. Maar eigenlijk heb je…
Rode kool uit pot of uit de diepvries is altijd heerlijk zacht en vol van smaak. Dit maak je nu ook zelf.
Met dit recept lukt het jou om thuis ook zo'n heerlijk romige rode kool te…
Zet regelmatig zuurkool op het menu. Het telt (uiteraard) mee als groente, zit boordevol vezels en levert je een bulk aan vitamine C. Zuurkoolstamppot ken je, maar at je al eens…
Op zoek naar een boost in deze donkere dagen? Deze smoothie heeft alles: groenten, fruit, pit van de gember en een kruidige smaak door de specerijen.
Voor 4 glazen Bereidingstijd:…
Wil je minder koolhydraten eten en ben je dol op lasagne? Probeer deze pompoenlasagne eens.
Hoofdgerecht 4 personen
Bereidingstijd: 40 minuten Oventijd: 30 minuten
Voor de saus:…
Tarte tartin van rode ui mag niet bij je recepten ontbreken: lekker gezond en goedkoop.
Hoofdgerecht 4 personen Voorbereiding 30 minuten Bereiding 30 minuten
Ingrediënten 175…
Veel kleur op je bord is goed voor je weerstand. Zet dus veel groente in. Ga voor een traybake!
Alle ingrediënten combineer je binnen 5 minuten en ze kunnen samen in de oven garen.…
Dat is weer eens wat anders dan stamppot met worst. Ook gerookte makreel past heel goed bij een stamppot. Probeer het eens.
4 personen bereidingstijd: 30 minuten
400…
Deze goedgevulde tomatensoep is een echte maaltijdsoep. Bekijk in de video hoe gemakkelijk je deze Italiaanse klassieker maakt.
De tomatensoep die iedereen lust, die goedkoop is,…
Lekker, vol groente en goedkoop! Zo'n maaltijdsoep is gezond en vult goed.
hoofdgerecht 4 personen bereidingstijd 30 minuten
300 gram gedroogde (rode) linzen 1…
Gezond, snel en slank, wat wil je nog meer? We doen je voor hoe jij binnen 15 minuten deze maaltijd maakt.
Deze heerlijke snelle pasta is erg gemakkelijk te maken Je kunt het…
Af en toe snak je naar iets gemakkelijks! Pasta met een saus dus. Nu is de keuze aan pastasausen uit een potje enorm. Gelukkig kan je bijna al die sauzen ook gemakkelijk zelf…
Snel iemand opzoeken met een kastanjeboom. Of koop de kastanjes in de supermarkt of bij de groenteboer want nu is het de tijd om van kastanjes te genieten. Natuurlijk kun je ze…
Snel iets gezonds op je bord? Het kan!
Ook in 15 minuten tijd kan je iets gezonds op tafel zetten. Kijk in deze video hoe je een gezonde pita maakt vol groente en kip.
Het recept…
Van havermout kan je ook heel goed brood bakken. Het is compact en goed vullend brood. Havermoutbrood kan niet zo luchtig worden als tarwebrood. Havermout bevat immers van nature…
Wist je dat je van witlof ook een lekkere soep kunt maken? Probeer dit recept maar eens.
Voor 4 personen Bereidingstijd 30 minuten
500 g witlof 1 middelgrote…
Een lekkere romige saus krijg je door het maken van een roux – een mengsel van bloem en boter. Het is even een trucje om onder de knie te krijgen, maar dan kan je er volop op…