We hebben 1300 items gevonden.
Bij de bakker en supermarkt zijn kaasstengels kant-en-klaar te krijgen. Heerlijk voor bij de borrel of soep. Maar ze zijn wel gemaakt van bladerdeeg, wat vrij vet is. Daarom hier…
Soms groeien de lekkerste ingrediënten gewoon in je tuin, in het park of aan de kant van de weg. Pluk wel liefst zo ver mogelijk weg van verkeer en niet op een honden-uitlaatroute.…
Heb je nog slagroom en een beetje karnemelk in de koelkast staan? Maak dan eens zelf crème fraîche. Erg makkelijk en nog lekkerder dan uit een pakje. Je moet wel geduld hebben,…
hoofdgerecht 4 personen bereidingstijd: 80 minutenoventijd: 60 minuten
Ingrediënten
1 grote zoete aardappel 1 grote rode biet 1 venkel 500 gram groene asperges olijfolie 1…
bijgerecht 4 personenbereidingstijd: 15 minuten
4 eetlepels olijfolie 2 ansjovisfiletjes, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 2 sjalotjes, fijngesneden 250…
Vriesvakken liggen er vol mee: ijs! Maar waarom niet zelf maken? Veel verser, minder suiker en je weet altijd wat erin zit. Deze ananasijsjes zijn super gemakkelijk en heerlijk…
Bijgerecht 4-6 personen Bereidingstijd: 10 minuten
3 tenen knoflook een flinke bos koriander versgemalen witte peper snufje zout een goede extra vierge olijfolie …
Heerlijk voor bij de borrel of in salades: gekruide olijven in olie. Kant-en-klaar zijn deze erg duur. Gelukkig kwam Nelleke Dillema, 1 van de winnaars van onze Actie Olive oil…
Vis eten is gezond, en helemaal haring eten want haring zit boordevol gezonde visvetten. Zet het regelmatig op het menu! Het past perfect binnen een PuurGezond eetpatroon.…
Het koelvak ligt er vol mee: toetjes! Alle soorten en maten, de keuzemogelijkheid is enorm. Ook de verschillende soorten mousse ontbreken niet. Hier een heerlijk recept van…