Hoe maak je mexicaanse salsa?

Een heerlijke en gezonde dip! Gebruik ‘m in een wrap, of bij gegrilde kip, bij gebakken aardappeltjes of met wat tacochips.

Snipper 1 ui en 1 teen knoflook heel fijn. Hak 4 rijpe tomaten in kleine blokjes. Maak 1 rode peper schoon, verwijder de pitjes en snij de peper in ragfijne stukjes. Meng ui, knoflook, tomaat en peper. Snij 1 bosje verse koriander fijn en voeg dit toe.
Breng de salsa op smaak met 2-3 eetlepels limoensap, zout en een drupje olijfolie.

Zo'n salsa is een perfect voorbeeld van hoe je gemakklijk meer groenten kunt eten.

Meer groenten op het menu dat is een belangrijke pijler van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond" Te koop in onze webshop voor €21,- 

 

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Barbecue recepten