Chocolade-hazelnoot

Een heerlijke zelfgemaakte variatie met chocolade

 

bereidingstijd 10 minuten
wachttijd 1 uur

Ingrediënten:

1 sinaasappel (alleen de schil wordt gebruikt)
5 cm gemberwortel
75 gram hazelnoten
150 gram extra pure chocolade (minstens 70% cacao)
bakpapier of aluminiumfolie 

Bereiden:

  • Rasp de schil van de sinaasappel. Schil de gemberwortel en rasp deze ook. Hak de hazelnoten grof.
  • Smelt de chocolade au bain-marie. Roer er van het vuur de sinaasappelrasp, gember en de helft van de hazelnoten door. 
  • Bedek een plat bord met bakpapier of aluminiumfolie en giet de chocolade erover uit. Strooi de rest van de noten erover heen en laat de chocolade in de koelkast weer opstijven.
  • Breek voor het serveren in stukken. Lekker!

 

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Recepten voor snacks