bij- of lunchgerecht
2 personen
bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

2 bosjes raapstelen
2 eieren
peterselie
bieslook (gesnipperd)
6 eetlepels balsamico-olijfoliedressing
1 zak ijsbergsla (gesneden)
2 eetlepels amandelschaafsel

Bereiden

  • Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken en wortels snijden.
  • Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen. Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden en mengen met zakje sla.
  • Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien.

Recept van Anne Mesman-de Winter, winnares wedstrijd Lenterecept.

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Lenterecepten