image-3442

Griekse yoghurt wordt gemaakt van melk waaraan bacteriën worden toegevoegd die de melk aanzuren. Vervolgens laat men de wei weglekken, waardoor een dikke romige yoghurt overblijft. Vaak wordt nog extra room toegevoegd.

Griekse yoghurt heeft een milde smaak en kan een vetpercentage tot 10% hebben. Er bestaat ook Griekse yoghurt 0% vet. Je kunt de yoghurt natuurlijk zo eten, of extra luxe met wat noten en honing of vers fruit erdoor. Gebruik Griekse yoghurt ook eens als topping in soep. Deze yoghurt schift niet bij verhitting en geeft een heerlijk romige accent aan soep, zoals een Indiase currysoep of wortelsoep. Mooi meegenomen: Griekse yoghurt is slanker dan een lepel room.

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .