Peterseliewortel

Op dit moment zie je wortelpeterselie volop in de winkels.

Hij lijkt op de pastinaak, ook qua smaak, maar is wel wat zoeter. Kijk, om ze uit elkaar te houden, naar de kroon (het “kontje”) van de wortel. Bij de pastinaak groeien de blaadjes uit een kuiltje en bij de wortelpeterselie op een heuveltje.

Van de wortelpeterselie kun je zowel de wortel als het blad eten. Het blad gebruik je dan zoals je bladpeterselie verwerkt. Van de wortel kun je stamppot maken, maar wortelpeterselie geeft ook een heerlijk kruidig accent aan de soep, zoals linzensoep, bonensoep of pompoensoep. En ook als rauwkost niet te versmaden. Leuk gecombineerd met winterwortel.

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .