Een tijdje geleden is Maaike via een vriendin in contact gekomen met PuurGezond. En eindelijk lukte het haar af te vallen.  

Maaike: ‘Er moest iets gebeuren. Jarenlang had ik alle mogelijk diëten gevolgd. Van Sonja tot Dr. Frank en via Weet Hoe je Eet naar Cambridge. De een ging nog sneller dan de andere, maar ik werd steeds een extremere jojo en het resultaat was vaak maar van korte duur. Mijn energie holde achteruit en uiteindelijk zat ik met hartklachten en met zware medicijnen doodmoe op de bank.

Bij PuurGezond professional Anke Bos ging ik sporten. Mijn eerste stapjes werden schuifelend gezet. Ondanks alle spierpijn voelde het sporten goed. Ook dankzij de aanmoedigingen van Anke ging het steeds een stukje beter. Toen ontdekte ik “PuurGezond, slank in 8 stappen”, met de persoonlijke begeleiding van Anke. Geen dieet, maar gewoon gezond eten. Heel simpel en basic. Anke heeft mij daar geweldig bij geholpen. Niet met grote sprongen zoals ik anders deed, maar stap voor stap!

Dit voorjaar heb ik de vervolgcursus “7 Inzichten voor een blijvend goed gewicht” gevolgd inclusief een supermarktrondleiding. Nu weet ik waar ik op moet letten als ik boodschappen doe, dat gezond koken niet uren hoeft te duren en dat het uiteindelijk de kleine dingen zijn die het doen. 

Momenteel ben ik 20 kilo kwijt en hoef ik geen medicijnen meer te slikken. Ik voel mij goed! Een bijkomend voordeel is dat nu het hele gezin lekker gezond eet en dat ik weer energie heb om leuke dingen te doen. Uit de boeken en van de site haal ik inspiratie voor recepten, maar ook houvast als ik weer eens de mist in ga. Afvallen gaat vaak met vallen en opstaan. Met PuurGezond heb ik de stap gezet naar een gezond leven en dat kan ik iedereen aanraden!’


Maaike kreeg persoonlijke PuurGezond begeleiding van Anke Bos uit Blija. Ben je opzoek naar een PuurGezond-professional bij jou in de buurt? Kijk hier