PuurGezond werkt echt. Dat blijkt uit de <link www.puurgezond.nl/lezen/succesverhalen/ - external-link-new-window>vele succesverhalen</link>. Neem het verhaal van Samantha die bij <link gewichtsconsulentkim.nl/gezond-genieten/>gewichtsconsulent Kim</link> met PuurGezond aan de slag ging.

Elk jaar een paar kilo’s meer

Samatha: ‘Voordat ik bij Kim kwam, had ik de verwachting goede begeleiding en tips te gaan krijgen om met het hele gezin gezonder te gaan eten waarbij ik een aantal kilo’s af wilde vallen. We zijn met het hele gezin blanco aan het programma begonnen. Het grootste probleem was dat mijn gewicht voor die tijd maar bleef stijgen. Ieder jaar kwam er wat meer bij. Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik eigenlijk wel wist wat goed en slecht is. Toch vond ik het belangrijk om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Naarmate je ouder en zwaarder wordt, gaan ook bepaalde kwalen een rol spelen en dat wil ik voorkomen. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven.

Gezond en lekker

Dat is denk ik gelukt, we eten en bewegen nu bewuster maar toch lekker. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Ook na een minder gezond moment is het makkelijk om de gezonde leefwijze weer op te pakken. Hierdoor kan ik toch genieten van een uitje zonder me schuldig te voelen. Ik heb geen last van honger of trek. Heb ik wel honger of trek dan neem ik iets wat “wel” mag, ik kies bewuster.

Het hele gezin

We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Vanuit PuurGezond is het gemakkelijker om bewuster gezond te eten met het hele gezin en er zijn veel lekkere recepten om uit te proberen. We verwachten bewuster te blijven eten en te bewegen. En de begeleiding van Kim was heel fijn, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.’

Bij jou in de buurt

Het boek PuurGezond Slank in 8 stappen waarmee Kim onder andere werkt, is te koop in onze webwinkel. Maar wil je ook begeleiding van een PuurGezond professional? Dat kan. Er zit vast een professional bij jou in de buurt. Kijk hier wie jou verder kan helpen