Erika Molenaar

…met ondersteuning van PuurGezond professionals.

PuurGezond heeft een landelijk netwerk van praktijken van diëtisten, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, sportscholen en andere gezondheidsprofessionals. Deze praktijken zijn overtuigd van het nut van puur en onbewerkt eten. Je krijgt in deze praktijken begeleiding volgens de inzichten van PuurGezond. Maak kennis met onze professionals. Deze week Erika Molenaar van Studio Sanerie in Vrouwenpolder.

Gezondere leefstijl

‘Sinds 2018 ben ik de eigenaresse van Studio Sanerie. Een sport - en afslankstudio waar je door middel van sporten in infrarood-warmtecabines in combinatie met voedingsadviezen een gezonde(re) leefstijl kunt ontwikkelen. Er wordt 2 of 3x per week een half uur in de warmtecabines gesport onder deskundige begeleiding. Een programma dat op jou is afgestemd.

PuurGezond advies

Naast het trainen in de warmtecabines geven we ook voedingsadviezen met als uitgangspunt de principes van PuurGezond. Hiervoor gebruiken we vooral het boek “Slank in 8 stappen” met de bijbehorende stappenkaarten. Het fijne van dit boek met de kaarten is dat je stapsgewijs aan de slag gaat met verschillende onderdelen die belangrijk zijn in de weg naar een gezonder leven.

Het boek leest makkelijk weg en geeft duidelijke informatie om te ontdekken wat je nu écht nodig hebt, wat eigenlijk niet noodzakelijk is en waar er nieuwe patronen aangeleerd kunnen worden. Dit alles vanuit een positieve kijk, weer (opnieuw) kunnen genieten van eten.

Klanten zijn er blij mee

Reacties van klanten over PuurGezond en de materialen zijn veelal positief. Het uitgangspunt is dat we weer terug mogen naar de basis, gezonde voeding waar we het beste op kunnen functioneren. Precies waar PuurGezond voor staat, zo onbewerkt mogelijk met zo nu en dan ruimte voor iets minder gezonde keuzes. Realistisch, praktisch en haalbaar. De PuurGezond piramide is daar een geweldig hulpmiddel bij! Deze hangt bij ons prominent aan de muur en deze geven we mee aan de klant om thuis op de koelkast te hangen als geheugensteuntje.’

Erika Molenaar

Studio Sanerie in Vrouwenpolder.