Ingrediënten
Voor de quesadilla:
400 gram biologisch rundergehakt
1 ui, gesneden
1 rode paprika, gesneden
75 ml tomatenpuree
1 theelepel chilipoeder
200 gram verse spinazie
100 gram mais (blik)
4 tortilla's
4 eetlepels geraspte kaas
Voor de salade:
200 gram tomaten
2 bosuitjes
olijfolie
verse koriander
25 gram geroosterde pijnboompitten
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bak het gehakt rul in een pan met antiaanbaklaag. Voeg ui, paprika, puree en chilipoeder toe en bak 5 minuten mee. Voeg de mais toe en warm die mee. Bak tot slot de spinazie nog 2 minuten mee.
- Leg 2 tortilla's op een bakplaat. Verdeel het gehaktmengsel over die tortilla’s en dek af met de andere tortilla's.
- Bestrooi de tortilla’s met de kaas. Verwarm de tortilla’s 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
- Maak intussen de salade. Snij de tomaat in blokjes, en de bosui in ringetjes. Meng met wat olijfolie en fijngeknipte koriander. Strooi er pijnboompitjes over.
- Snij de quesadilla's in punten en serveer met de salade.