Er is weer spinazie van de koude grond.

 

lunch- of bijgerecht
4 personen
bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

4 handjes spinazie
12 cherrytomaten, gehalveerd
100 gram komkommer, in plakjes gesneden
2 stengels bleekselderij, in reepjes gesneden
10 olijven, groen en/of zwart, gehalveerd
2 eetlepels balsamicoazijn
1 eetlepels olijfolie
2 theelepels Dijon mosterd
2 eetlepels honing

Bereiden

  • Meng alle groenten met de olijven in een grote schaal.
  • Klop een dressing van azijn, olie, mosterd en honing en verdeel over de salade.

Veel groenten eten is een van de basisprincipes van een PuurGezond eetpatroon. Wil je meer weten over PuurGezond eten, lees dan ons basisboek "Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond". Te koop in onze webshop voor € 21,-

Nu gratis verzending in onze webshop

Koop hier PuurGezond boeken zonder verzendkosten

Heb je dit PuurGezond recept gemaakt?

Laat het weten op Facebook of Instagram. En tag ons met @PuurGezond of #PuurGezond.

Budgetrecepten