Knolselderij

Knap is ie niet, de knolselderij. Maar onder het bonkige uiterlijk huist een aromatische groeten. De knollen zijn in het seizoen goedkoop en veelzijdig.

In de erwtensoep of gestampt samen met aardappels als puree, knolselderij is heerlijk. Maar met deze fantastische wintergroente kun je nog veel meer. Rooster knolselderij samen met pompoen en venkel in de oven, maak er een salade van knolselderij met appel van of smoor de knolselderij met kerrie. 

Zo maak je de knol schoon:

  • Was de knol onder stromend water en borstel eventueel de grond weg
  • Snij de knol in plakken en schil deze plakken
  • Snij de plakken in reepjes of blokjes. 

De kooktijd van knolselderij is ongeveer 15 minuten. 

Dan hebben wij nu het PuurGezond Plan voor je.
Het PuurGezond Plan is een 10-weken durend plan waarmee je zelf aan de slag kunt, maar wel met een beetje hulp van ons.
Het Plan neemt je in stappen mee door ons boek PuurGezond Slank in 8 stappen. Je gaat er in een periode van 10 weken mee aan de slag aan de hand van mails die je van ons krijgt met prachtige bijlages vol tips, recepten en adviezen. Na die 10 weken heb jij een stevige basis gelegd voor een gezond eetpatroon, waarmee jij zelf verder aan je gewicht werkt.

Als je je inschrijft voor het plan ontvang je via de post het boek PuurGezond Slank in 8 stappen en per mail 10 weken lang een uitgebreide download. Dit alles voor €59,- .